15:00 14.122016

До Дня Миколая в Ужгороді відбудеться благодійний марафон

Спорт 2055

У неділю, 18 грудня, в Ужгороді відбудеться благодійний забіг «Пробіжи – допоможи!».

1

Захід проводиться з метою популяризації і пропаганди здорового способу життя, розвитку масового спорту, а також збору коштів для підтримання проектів ГО «Щасливі діти», що стосуються допомоги вихованцям дитячих будинків та дітям із малозабезпечених родин.

«Участь у змаганні може взяти будь-хто, незалежно від віку та статі.  Тому ми чекаємо всіх охочих біля пам’ятника Миколайчику, що на площі Театральній в Ужгороді», – зазначив один з організаторів, представник “Uzhhorod running club” Микола Машіка.  За словами Миколи, наразі в Ужгороді уже сформована ціла спільнота, представники якої полюбляють біг та здоровий спосіб життя. Аби долучитися до спільноти, не обов’язково бути спортсменом. Головне — любити біг. А ще — інколи хотіти робити добрі справи. «Ми вирішили, що просто пробігтися, тим паче у такий день, замало. А тому вирішили долучитися до представників ГО “Щасливі діти” і через них допомогти діткам із інтернатних закладів, а також допомогти в реалізації інших проектів», — сказав Микола Машіка.

Участь у змаганнях передбачає внесення благодійної допомоги. Розмір внеску визначає сам учасник. У випадку якщо сума благодійного внеску буде більшою за 50 гривень учасник забігу отримає в подарунок святкову новорічну шапку Миколая, магнітик із емблемою забігу.

“Ми бігтимемо небагато, 2 кілометри набережною. Але цього достатньо, аби привернути увагу суспільства”, — пояснив Микола Машіка.

15493965_10202542916251974_1533333151_n

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
ФК «Хуст» продовжує свою переможну серію
13:59
У Рахові затримали зловмисника, який організував для військовозобов’язаних канал незаконного перетину держкордону
13:40
БК «Ужгород»: дві звитяги та одна поразка
13:28
Загоряння двох надвірних споруд ліквідували мукачівські рятувальники
12:53
Прикутий до візка харків’янин на Закарпатті почав вишивати ікони та рушники
12:34
Юна журналістка з Мукачева - призерка Всеукраїнського конкурсу
11:55
На Ужгородщиі піротехніки знищили ручну гранату
11:33
Незаконне будівництво на комунальній землі у Сваляві: прокуратура через суд хоче скасувати право приватної власності на нерухомість
11:10
Всі новини