4026
09:24 20.122016

До закарпатських спортсменів-інвалідів завітав Святий Миколай

Спорт 1573

Вчора Святий Миколай завітав у ресторан «Chiken Hut» на вулиці Швабській привітати спортсменів-інвалідів, які здобували перемоги, як на регіональній, так і на всеукраїнській арені. За святковим столом вони, обговорювали проблеми, формували плани, і звісно ж ділилися досягненнями року, що минає.

dscn4032

В усіх молодих людей, які зібрались за святковим столом є не лише бажання розвивати своє тіло, а прагнення бути успішними, радувати близьких і вболівальників спортивними успіхами. Крім того, всі вони покладають великі надії на створення спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів в місті Ужгороді за адресою вул. Ф. Тіхого, 13 «Б» будівництво якого розпочалося у вересні цього року. Створення такого центру дасть змогу тренуватись спортсменам у достойних умовах та відтак досягати ще більших результатів.

«Зараз значні проблеми з фінансуванням таких заходів. Але сподіваємось, що ситуація можливо покращиться наступного року», – каже голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату. Щодо мрій, то звісно хотілося б мати Центр для реабілітації інвалідів та їх спортивної підготовки. Олександр Михайлович зазначив, що в цьому напрямку вже є серйозні успіхи і якщо все йтиме по плану, то в 2019 році він буде повністю зданий в експлуатацію. То ж рік завершуємо на позитивній ноті. А поки у найближчих планах є проведення на початку лютого 2016 року змагань з шахів у місті Мукачеві».

Відтак, Святий Миколай, який «делегував» свої повноваження представникам Закарпатського обласного осередку української Федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату, передав присутніми подарунки. І хоч вони можливо і скромні, але не все вимірюється розкішшю – головними є увага, підтримка і звісно ж щирі посмішки, яких у цей вечір було чимало.

У свою чергу, організатори свята висловлюють подяку генеральному спонсору проведення свята ресторану «Chiken Hut», Марії Петрівні Бадиді, Фермерському Господарству «Коник», Приватному Підприємству «Пантеон», кафе «Фантазія», директору ТОВ «Укрпромінвест-Мукачево» («ROSHEN») Олександру Яковенко, супермаркетам «Сільпо» і «Вопак», та іншим спонсорам і благодійникам.

Шановні читачі, у Вас є можливість підтримати проект створення спортивно-реабілітаційного центру інвалідів, надавши посильну допомогу:

ПАТ КБ “Приватбанк”

п\р 26004053909822

Код ЄДРПОУ 37231258

МФО 312378

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах