4045
16:43 20.122016

На Закарпаття завітали одні з кращих команд України

Спорт 1506

В ужгородському спорткомплексі «Юність» з 14 по 17 грудня було справжнє спортивне свято – проходили поєдинки ІІ туру чемпіонату України групи «Захід» з волейболу «Дитяча ліга» серед юнаків 2002-2003 р.н.

%d0%b2%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b9%d0%b1%d0%be%d0%bb

Місто над Ужем радо вітало 9 команд, серед яких і ЗОДЮСШ Ужгород. Представник Закарпаття провів чотири поєдинки, в яких здобув звитяги над ДЮСШ Житомир (3:1) та КСЛІ-4 (Київ) (3:2). А ось у протистояннях із двома іншими столичними колективами – КСЛІ-3 (0:3) та ДЮСШ-18 (0:3) – наші юні спортсмени поступилися. Зовсім трохи не вистачило представникам Срібної Землі для того, аби потрапити до наступного раунду, в якому візьмуть участь по чотири кращі ВК з двох груп. Проте ужгородці продемонстрували бійцівські якості й жагу до перемоги. Хоч повністю виконати план не вдалося, але своєю грою вони довели, що в нашому краї підростає успішне волейбольне покоління.

Беззаперечним лідером цього нелегкого марафону виявився Київський спортивний ліцей інтернат – 3, який у п’яти зустрічах одержав п’ять перемог, не віддавши суперникам жодного сету. Можна тільки поаплодувати цим спортсменам і побажати успіху в наступних іграх. Також до щасливчиків, котрі пробилися до наступного раунду, належить ДЮСШ Тернопіль, в активі якої три звитяги в чотирьох матчах.

Ще дві команди, що продовжили боротьбу, – ДЮСШ Стрий та ДЮСШ-18 (Київ). Ці колективи показали спортивну впертість і вдало втілювали дії, відпрацьовані на тренуваннях, завдяки чому вдалося здобути по три вікторії.

Аутсайдерами виявилися ДЮСШ Луцьк, яка не здобула жодної перемоги та ДЮСШ Житомир, яка була в ролі переможців тільки один раз.

Загалом вищезгадане спортивне дійство пройшло на високому рівні. Хочеться сподіватися, що після змагань такого гатунку волейбол на Закарпатті набиратиме популярності.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах