4048
16:47 20.122016

В Ужгороді вшанували пам’ять Йожефа Беци

Спорт 2167

В обласному центрі відбувся VII Всеукраїнський благодійний турнір з футзалу пам’яті Олімпійського чемпіона 1956 року Йожефа Беци «Кубок НОК України 2016».

img_3939

Загалом участь у змаганнях узяли 25 команд, котрі розподілили на 8 груп. В одній з них було чотири колективи, в інших – по три. Уже з перших поєдинків виокремлювались очевидні фаворити та аутсайдери.

Наступного після групової стадії дня розпочався плей-оф. Легкою прогулянкою вона виявилася для «Проспекта» та «Чокі і К», котрі досить упевнено здолали своїх опонентів, в інших же парах точилася напружена боротьба, і долю поєдинків вирішував один епізод. Якщо «Проспект» у чвертьфіналі довів, що попередні звитяги не були випадковістю, то команда «Чокі і К» поступилася «Спарті». В інших поєдинках «УТЕІ КНТЕУ» мінімально здолав «Конвектор», а «Вікінг» у серії пенальті переміг «ОККО».

Поєдинки 1/2 фіналу пройшли без особливої інтриги. «Проспект», як і в попередніх матчах, не помічав опонента. Цього разу був «битий» «УТЕІ КНТЕУ». В іншому протистоянні ініціативою володіла також тільки одна команда, яка повністю перегравала свого суперника й без особливих труднощів перемогла. Йдеться про «Спарту», котра зупинила «Вікінг».

img_3941

Далі відбувся поєдинок за 3-тє місце між «Вікінгом» та «УТЕІ КНТЕУ». Тут питання щодо переможця залишалося відкритим майже до фінального свистка. Боротьба точилася на кожному метрі, і все ж стійкішими виявилися гравці «УТЕІ КНТЕУ», котрі й стали бронзовими призерами змагань.

Звичайно, фаворитом фінального поєдинку вважався «Проспект, але так хотілося, щоб матч вийшов напруженим, захоплюючим та цікавим для вболівальника. Проте в цьому поєдинку, як і в усіх попередніх за участю згаданої команди, спостерігалася її повна перевага. Нав’язати боротьбу «Спарта» не зуміла й змушена була вдовольнитися «сріблом».

А заслуженим переможцем стала команда «Проспект», котра просто-таки знищувала суперника за суперником на шляху до фіналу. Перемоги у всіх поєдинках – і як підсумок перше місце.

Заявка команди «Проспект»: Владислав Микуляк, Роберт Гегедош, Василь Пиняшко, Олег Допілка, Микола Гибалюк, Роберт Смокоровський, Олексій Остафійчук, Олександр Шимон, Андрій Гаврилів, Олександр Когутич, Юрій Каганець, Євген Костик, Юрій Славік, Євген Прозор. нда, яка повністю перегравала свого суперника і без особливих

Напередодні вищезгаданих баталій, змагалися також юнаки 2007-2008 р.н. Тут перемогу здобули гравці свалявського «Сузір’я», другим завершив змагання ужгородський «Пегас», а трійку призерів замкнуло «Сільце».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах