4140
19:58 1.012017

Берегівські футболісти взяли участь у міжнародному турнірі в Угорщині

Спорт 3018

Із 27 по 30 грудня в угорському місті Секешфехервар, що біля Будапешта, відбувся “XVII міжнародний футзальний турнір MASTERPLAST VIDEOTON FCF”, на який з’їхались команди з Румунії, Словаччини, Польщі та Сербії.

58691638

Українську сторону представляв футбольний клуб “Берегвідейк”, який має вже хороший міжнародний досвід. Близько місяця тому вони виступали на змаганнях у Румунії, де завоювали срібло.

Загалом в турнірі взяло участь 24 команди, які були поділені на шість груп. Наша команда потрапила у групу D. У першій грі вони лише мінімально поступились лідеру групи “Karmacsi Autó Shell” 2:3. Далі зіграли внічию з “Pázmány Futsal” 2:2. І завдяки перемозі в останньому матчі групового раунду над “Valami Amerika” 4:3, зайняли друге місце в групі і вийшли в одну восьму фіналу.

На першій стадії плей-оф вони розправилися з “Válasz FCF” 4:2, повідомляє lobda.at.ua.

У чвертьфіналі вони повністю перегравали “Sárépszer Kft.”, практично всю гру провівши в атаці. Але за дві хвилини до завершення основного часу суперник скористався помилкою воротаря і забив зі штрафного удару. В час, що залишився, берегівці змінили голкіпера на польового гравця, намагаючись зрівняти рахунок, однак під завершення гри дістали ще один гол – 0:2.

Як зазначив Жолт Леврінц, в цьому поєдинку всі місцеві вболівальники активно підтримували наших футболістів, а після матчу подякували за яскраву гру на турнірі. У кінцевому рахунку саме “Sárépszer Kft.” виграли турнір.

“Берегвідейк” виступав у наступному складі: Крістіан Зан, Пийтер Дьордь, Роберт Давід, Микола Нодь, Ференц Барта, Іван Сливка, Роман Огар, Пейтер Буда, Вадим Онисько, Ерік Пейчі.   

Тарас Галушка
 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах