4261
09:10 19.012017

На межі Закарпаття і Львівщини проведуть змагання з ралі

Спорт 3411

thumb-item-450x290-1fe4Урочисте відкриття “ІV Зимових вершин” пройде у селі Нижні Ворота, а самі змагання стартують на Верецькому перевалі.

4 — 5 лютого 2017 року у селі Верб’яж на старому Верецькому перевалі відбудуться ралійні змагання “IV Зимові вершини”. Урочисте відкриття змагань заплановано на 4 лютого о 17:00 годині у селі Нижні ворота Воловецього району Закарпатської області. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

“Вже зараз у стартовому списку одразу двоє спортсменів з Польщі. Вони вже завершують підготовку документів для перетину кордону та участі у змаганнях сусідньої країни і готують свою техніку”, – розповів директор Галицького Автомобільного Клубу, Сергій Єженков.

Наразі до участі зголосилось 12 екіпажів, серед яких є багаторазові переможці етапів Чемпіонату України з ралі та інших гоночних серій, а також метр українського ралі – Володимир Петренко, який вважається найрезультативнішим пілотом України за кількістю стартів та перемог.

Учасниками стануть і екіпажі минулорічного переможця Чемпіонату України з ралі Олександра Козлова та абсолютного переможця Чемпіонату України з гірських перегонів Бориса Ганджи.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах