4485
19:16 12.022017

До 100-річчя закарпатського хокею в Ужгороді відбувся Міжнародний хокейний турнір

Спорт 1993

Команда «Спартак» (Ужгород) із рахунком 5:2 перемогла сьогодні в Ужгороді у Міжнародному хокейному турнірі, присвяченому 100-річчю закарпатського хокею.

P3560904

Два дні, вчора і сьогодні, шість хокейних команд – дві закарпатські та 4 зі Словаччини, із міст Сніна, Кошице, Собранце та Братислава у двох групах визначали поміж собою кращих на ковзанці «Ice Land».

У фінал вийшли обидві закарпатські команди «Спартак» (Ужгород) та «Закарпатські ведмеді», відтак «ведмеді» здобули срібло Міжнародного турніру, а бронзу вибороли хокеїсти команди «Алігатор» із Кошице.

На закритті чемпіонату спортсменів привітав міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, відзначив, що перемогла насамперед дружба, подякував організаторам за відродження, підтримку і розвиток цього чудового виду спорту.

Богдан Євстафійович, начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан та президент Федерації хокею Закарпаття Василь Ябрик вручили нагороди кращим гравцям турніру. Зокрема, кращим нападником став Валентин Свалявчик («Закарпатські ведмеді»), захисником – Ян Гладкій («Порше Братислава»), воротарем – Крістіан Колесарь («Спартак», Ужгород), бомбардиром – Марош Штефанцо («Алігатор», Кошице).

Відзначили також наймолодшого учасника турніру – Олександра Рябця («Спартак», Ужгород), ветерана хокею – Валентина Баранова та суддів Олександра Кузнєцова, Сергія Шутяка, Рудольфа Загатнянського.

Міський голова Богдан Андріїв та президент Федерації хокею Закарпаття Василь Ябрик вручили також кубки за перші три місця та медалі всім учасникам команд-переможців – «Спартака» (Ужгород), «Закарпатських ведмедів» та «Алігатора» (Кошице). Нагадаємо, цього року, крім 100-річчя хокею на Закарпатті, відзначається ще один ювілей – 70 років ужгородській команді «Спартак-46», яка у 1946 році представляла Україну на чемпіонаті СРСР.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини