6747
12:36 2.062017

Малі олімпійські ігри пройшли у Мукачеві

Спорт 3592

Вчора, 1 червня, до Всесвітнього дня захисту дітей, вже традиційно на стадіоні на СОК ДЮСШ відбулися малі олімпійські ігри.

_MG_2104

Участь у них взяли дітки із всіх дитячих садочків та навчально-виховних комплексів міста.

Кольорові та веселі, спортивні та енергійні – дітвора Мукачева вирішила позмагатись між собою та визначити серед себе найспритніших.

Не віриться, але ігри проводяться у місті над Латорицею вже вісімнадцятий раз!І вже за традицією олімпійські ігри на стадіоні розпочалися з параду. Попереду навіть йшли боги з імпровізованим олімпійським вогнем!

Видовище було неймовірне, адже діти з великою відповідальністю ставилися до змагань, попри те, що вони ще зовсім маленькі, а батьки у свою чергу палко їх підтримували.

Всього для учасників було організовано 3 види змагань, серед яких: прижки в довжину, кидання м’яча та командна естафета.

Окрім того, окрім змагань для дітей виступали юні Дзідзьо зі своїми марсіками. Також опісля змагань дітвора могла відпочити і пострибати на батуті, який був встановлений для них на базі СОК ДЮСШ.

Змагання тривали не довго, хоча погода була сонячною та дуже теплою. Згодом журі підвели підсумки та нагородили переможців олімпійських ігор цінними призами.

Ілона Вільна

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах