69
08:18 5.042016

На Закарпатті триває міжнародний турнір

Спорт 2137

Близько 80 команд із 5 країн приїхали на Закарпаття на футбольні змагання. 31 березня, у СК «ZINADINE» та на стадіоні міста Чоп стартував XXI Міжнародний турнір пам’яті видатного футболіста, легенди київського «Динамо», першого заслуженого майстра спорту в Закарпатській області Михайла Михалини зібрав команди дітей 8-11 років.

PQZMMlKylkU_novyiy-razmer-700x465

Командою-переможцем турніру стане та, яка набере найбільшу кількість очок. У кожній віковій категорії визначать чемпіонів та нагородять переможців у номінаціях кращих: воротар, захисник, напівзахисник, нападник та бомбардир. Проголосують і за найкращого гравця турніру. Усіх буде нагороджено призами.

У змаганнях серед гравців 2005 року народження кращі результати показують такі команди як «Металіст» (Харків), «Премєр Нива» (Вінниця), «Кремінь» (Кременчук), ДЮСШ 11 Одеса, СДЮСШОР Ужгород та СДЮСШОР “Чайка” Черкаси.

Серед команд 2006 року народження за найвищі нагороди продовжують боротися ВО ДЮСШ ББ Вінниця, ФК «Мукачево», «Арсенал» (Харків), «Буковина» (Чернівці), «Олімп» (Ужгород), «Zinedine» (Ужгород), «Фаворит» (В.Березний), СДЮСШОР Ужгород.

В 2007 році народження лідирують «Сузіря» (Свалява), ФК «Мукачево», ФК «Трускавець», «Чайка» (Черкаси), «Дінамік» (Київ), Брашов (Румунія), «Адреналін» (Луцьк), «Фенікс» (Київ), СДЮСШОР Ужгород.

Кращі показники у 2008 році народження у «Зінедін» (Ужгород), «Зірка» (Київ), ДЮСШ-26 Київ, СДЮСШОР Ужгород.

Турнір триватиме до 3 квітня.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах