6927
19:18 14.062017

Анонс поєдинків 8 туру у Вищій лізі Закарпаття з футболу

Спорт 2231

Матчі відбудуться у неділю, 18 червня.

unnamed«Севлюш» (Виноградів) – «Поляна»

Обидві команда зараз на піднесенні, адже в останніх трьох турах набрали відповідно по 7 і 9 очок. Господарів влаштовує тільки перемога, щоб і надалі успішно конкурувати в гонитві за чемпіонським «золотом». Полянцям і виїзна нічия буде успіхом, але так само бажано вигравати. Як-не-як, на п’яти наступає «Середнє», а в разі вікторії перед колективом зі Свалявщини фактично постануть щонайменше й «срібні» претензії. Отже, в обох учасників цього матчу своєрідне перезавантаження. І потрібно забути про недавні успіхи, а сконцентруватися на бажанні здобути новий. Перевага на боці виноградівців, які виступають удома. Але зламати захист гостей – непросто. Підопічні Михайла Кондрі в 7 матчах пропустили тільки 7 голів, а отже, мають непоганий захист. Та й забивати в команді є кому. І все ж першим номером гратимуть севлюшці.

«Вільхівці» – «Бужора» (Іршава)

Підопічні Юрія Бучка надто багато втратили, щоб іще й у цій зустрічі поступитися. Отже, господарі будуть серйозно налаштовані на здобуття трьох очок. Іршавці ж минулого туру зазнали поразки вдома, а тому так само прагнутимуть поповнення балів. Тим більше, що з такими гравцями, як один із кращих бомбардирів ліги Мирослав Мудра, це цілком реально. Матч між сьомою й п’ятою командами очікується вельми цікавим, із серйозними наслідками перед завершенням першого кола: гостям перемога насамперед потрібна, щоб продовжити успішно змагатися за медалеву зону, а господарям – щоб не осісти в нижній частині турнірної таблиці. Швидше за все в зустрічі буде або перемога однієї з команд із різницею в один м’яч, або нічия. Утім… Подивимося!

«Середнє» – «Ужгород»

Зустрічаються не тільки четверта й шоста команди, які розділяють 2 очки. Матимемо ужгородське дербі. Обидві команди останній свій матч виграли. Однак якщо середнянці впевнено на виїзді, то ужгородці важко вдома. Фактор рідного поля працює на колектив Василя Варги. Ланки нападу суперників більш-менш співставні, тоді як захисна лінія привабливіша в представника Ужгородщини. І все ж у контексті вищесказаного матч буде непростим. Плюс так само «перезавантажувальним»: оглядатися на вчорашні здобутки та втрати ніколи. Слід уважно тактично зіграти, щоб узяти три очки. Адже втрата останніх віддалить від медалевої трійки. Особливо це стосується ужгородців.

«Карпати» (Рахів) – «Минай»

Господарі спробують знайти контраргументи в грі з володарем Кубка області, та все ж перевага на боці «Минаю». Якщо в підопічних Миколи Гібалюка піде реалізація, карпатівцям буде важко протистояти. З іншого боку, ніхто новачку ліги й докоряти не стане, якщо поступитися одному з лідерів. А ось гостям є що втрачати… Отже, минайці запускатимуть увесь атакувальний механізм, а рахівцям слід просто уважно протидіяти лідерові. Побачимо, що з цього вийде!

«Оболонь» (Хуст) – «Боржава» (Довге)

Хоч у хустян не все гладко йде в чемпіонаті, але вони виступають удома. Боржавці ж поки без жодного очка й перебувають у психологічній ямі. Найкращий спосіб вийти з неї – узяти першу вікторію чи хоч би нічию. Ближчими до виграшу є оболонці. Подивимося, наскільки. Та без перезавантаження в цій грі не обійдеться. Гостям воно потрібне, щоб позбутися тягаря поразок. А ось господарям, аби зачепитися за стабільність: розгромна поразка, скромний виграш і багатогольова нічия в останніх трьох матчах – занадто строкаті результати!

Що можна ще додати до анонсу 8 туру? Тільки побажати командам успішного перезавантаження!

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини