7205
17:44 5.072017

В Ужгороді відбувся Кубок Ліги ветеранів АТО Закарпаття

Спорт 1785

Загалом участь у змаганнях взяли 8 команд, які були розподілені на дві групи.

unnamed (7)

У групі А потужну гру демонструвала «Плішка» (Перечин), яка відзначилася високим рівнем підготовки і змогла здобути три перемоги й зайняти перше місце. Поступившись лідеру трьома очками, другу сходинку посіли «Виноградівські ведмеді». Третім був СК «Тячів» (3 очка), а четвертим – «Плай» (Воловець) (0 очок).

У групі Б перемогу святкували гравці «АТО-М» (Мукачево) (7 очок). «Прайд Закарпаття» (Ужгород) також відзначився змістовною грою і був другим, виборовши 6 балів, а «Березняни» (В. Березний) із чотирма очками посіли третє місце. «Комета» (Берегово) не змогла набрати жодного залікового бала.

У матчі за 3-4 місця між «Прайд Закарпаття» (Ужгород) та «Виноградівськими ведмедями» (Виноградів) спостерігалася перевага останніх, які змогли її втілити у забиті м’ячі і в підсумку довели справу до переконливої звитяги 4:0.

Фінальна гра («Плішка» (Перечин) – «АТО-М» (Мукачево) виявилася не менш цікавою.  Краще в гру увійшли перечинці, які змогли взяти м’яч під власний контроль і забезпечити собі комфортну перевагу. Фінальна сирена зафіксувала перемогу «Плішки» з рахунком 3:0.

Відзначали також кращих у своїх амплуа:

– воротар – Василь Порохнавець (Мукачево),

– захисник – Михайло Візічканич (Виноградів),

– нападник – Олександр Іканін (Перечин).

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах