8368
14:51 6.092017

У п’ятницю в Ужгороді – спортивне свято до Дня фізкультури

Спорт 1519

1Цієї п’ятниці, 8 вересня, на площі Народній в Ужгороді з нагоди Дня фізкультури та спорту відбудеться масштабний спортивний фестиваль-ярмарок. Протягом цілого дня – з 9-ї до 19-ї години – перед будівлею ОДА діятиме спортивне містечко, де кожна федерація та фізкультурно-спортивне товариство представить показові виступи та майстер-класи.

Представники кожного виду спорту на фестивалі матимуть свою окрему площадку: бігові доріжки, боксерський ринг, гімнастичне обладнання та покриття, устаткування фехтувальників, баскетболістів, важкоатлетів. На території фестивалю також розташують тематичні намети з інформацією про вид діяльності, атрибутикою тощо. Любителі активного відпочинку зможуть випробувати себе у спортивних конкурсах.

Шикування учасників та урочиста частина, під час якої відбудеться нагородження кращих спортсменів та тренерів розпочнеться о 12.00. Опісля посекційна робота спортивних федерацій продовжиться майстер-класами відомих спортсменів, відкритими тренуваннями показовими виступами тощо.

У зв’язку з відзначенням Дня фізкультури і спорту рух автотранспорту на площі Народній 8 вересня перекриють.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах