8584
21:28 13.092017

В Ужгороді на Чемпіонаті області змагалися плавці та ватерполісти різних поколінь

Спорт 1472

foto voda4

9 вересня у спортивно-оздоровчому комплексі УжНУ Федерація водних видів спорту у Закарпатській області (голова – Роберт Левицький) за сприяння Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА провела вже традиційний турнір – Чемпіонат Закарпатської області в категорії «мастерс» із плавання. Чемпіонат, до слова, проводиться з 1996 року.

Головне завдання, що стоїть перед організаторами, – це зібрати всі покоління плавців і ватерполістів, які в різні часи були причетні до розвитку водних видів спорту у Закарпатській області. Приємно відзначити, щодо організації турніру долучитися всі клуби з водних видів спорту. Це і Ужгородська ДЮСШ, клуби «Олімп», «Рояк», ВК «Динамо», а головний суддя змагань Артем Степанов організував якісну роботу суддівської колегії. Нагородження всіх переможців змагань проводив чемпіон світу 2017 року у категорії «мастерс» Ісрафіл Васількін.

Гідним прикладом в спортивному довголітті можна назвати участь у змаганнях Алли Щетнікової (1938 р.н.), та Лева Красівського, гостя зі Львова (1936 р.н.).

У вітальному слові голова Федерації водних видів спорту у Закарпатській області Роберт Левицький подякував усім ветеранам за активну підтримку традицій водних видів спорту у 90-х та на початку 2000-х років, коли були закриті та не функціонувала жодна секція ні з плавання, ні з водного поло, а також побажав усі спортивного та щасливого довголіття.

Особлива подяка за традиційну підтримку та активну участь львівському клубу «Євро-Львів» – голова Руслан ФріауфПрес-служба Федерації водних видів спорту у Закарпатській області.

foto voda3

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини