8597
19:15 14.092017

Мукачівські футболісти стартували з поразки

Спорт 2185

У першому матчі Першої ліги чемпіонату України U19 МФА зазнає мінімальної поразки.

21730813_224655121397462_1499777410295787968_n

До цього часу гравці МФА провели цілий ряд спарингів практично в усіх святкували перемогу, тож з нетерпінням хотілося спробувати свої сили в офіційному двобої, та й мукачівським вболівальники також заскучили за великим футболом. Після короткої програми відкриття сезону, яка супроводжувалася підняттям державного прапора України капітанами команд арбітр дав стартовий свисток. Матч розпочався на зустрічних курсах, однак до гостроти не доходило, лише на хвилині 12-й першого удару завдали гості – воротар спокійно прибрав м’яч до рук. Далі ж була відповідь закарпатців – Максим Кодря приклався до м’яча, кіпер буковинців був на місці.

Далі гра стала носити позиційний характер та все ж гості зуміли потіснити господарів і заробили цілу низку кутових ударів, які несли реальну загрозу. З першими з них оборонці справилися, та за 6 хвилин до завершення серія з трьох кутових ударів від буковинців завершилася точним ударом головою від Іллі Томнюка. Невдовзі гості могли вразити володіння Харченка вдруге та на щастя на допомогу нашому воротарю прийшла стійка воріт. Наші хлопці відповіли кількома спробами – в одній з них Кодря намагався замкнути м’яч головою та не влучив по ньому, в інших моментах атаки захлиналися в завершальній фазі.

Початок другої половини знову приніс неприємності для МФА. Причому все сталося після кутових ударів. На 50-й хвилині наші оборонці винесли м’яч та на підборі першим був Даніел Раулюк, який підробив собі м’яч і другим дотиком вміло пробив впритирку зі стійкою, причому з-під ноги захисника, тож кіпер зреагувати як слід не зміг через те, що не бачив момент удару. «Буковина» не збавила обертів, і продовжувала більше атакувати, а на 60-й хвилині гості забивають третій м’яч. Знову все розпочалося після подачі з кутового – господарі винесли м’яч за межі карного майданчика однак буковинці довгим переводом знаходять на куті штрафного майданчика нашої команди Валентина Рудича, який наче з гармати відправляє м’яч у дальній кут – 0:3.

Здавалося, що наші хлопці зламаються, однак, натомість лише після цього м’яча вони заграли й їх атака стали акцентованіші. На 78-й хвилині господарі заробили штрафний за метр від карної зони – стандарт взявся виконувати Артем Атамась – вийшло точно в девятку воротар був безсилим.

А через три хвилини після розіграшу чергового штрафного знову на добиванні з-за меж карного майданчика завдає удару все той же Атамась, який відправляє м’яч наче більярдну кулю попід стійку воріт – 2:3. Могли наші хлопці і взагалі врятувати матч, та м’яч після чергового штрафного від Атамася влучив оборонцю «Буковини» в лице. Тож у першій грі терпимо поразку, і сподіватимемося на краще в виїзному матчі з «Бережанами».

«МФА» (Мукачево) – «Буковина» (Чернівці) – 2:3 (0:1)

Голи: Атамась 78,81 – Томнюк 39, Раулюк 50, Рудик 60

МФА: Харченко Дмитро, Бербека Володимир, Зінь Андрій, Жмуйда Олександр (Береш Антон 63), Синишин Святослав (Шевченко Святослав 90+2), Рябов Артур, Сквіра Олег (Кучерук Назар 54), Дністрянський Олександр (Лозан Олег 46), Атамась Артем, Кодря Максим (Байса Іван 63).

Запасні: Колісник Максим, Максимець Віталій

Тренер: Віктор Ряшко

«Буковина»: Гуцул Костянтин, Постолакі Дмитро, Кузик Микола, Томнюк Ілля, Рудич Валентин, Раулюк Даніел, Мельничук Денис (Бута Вадим 46, Перчула Дмитро 86), Павлович Владислав (Павлюкович Микола 74), Жулига Олександр (Сіменюк Олександр 62, Жижиян Сергій 90+1), Мунтян Александру (Ковальчук Микола 72), Гакман Василь.

Запасний: Житарюк Андрій

Тренер: В.Куниця

Прес-служба МФА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Медики Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака разом із американськими колегами консультуватимуть воїнів
13:22
Всі новини