8603
12:56 15.092017

Ліга Європи: українці демонструють різний результат

Спорт 1453

Вчора, 14 вересня, пройшов перший тур групового етапу Ліги Європи.

344539

Україну в цьому турнірі представляють два колективи – київське «Динамо» та луганська «Зоря». Якщо першим вдалося порадувати власних уболівальників перемогою, то другі відверто розчарували.

«Динамо» (Україна) – «Скендербеу» (Албанія) – 3:1 (0:1)

Кияни з перших хвилин намагалися контролювати м’яч і часто бити по воротах гостей. Так воно й було, і гольові моменти виникали часто, але ні Гонзалез, ні Гармаш, ні Буяльський, і навіть Віда та Мбокані ніяк не могли відзначитися результативним ударом. Натомість «Скендербеу» зміг із мінімуму витиснути максимум: захисники дозволили Музиці пробити, і той потужним ударом вивів свою команду вперед. Попри те, що «динамівці» у першій 45-хвилинці виглядали краще, саме албанці пішли на перерву в ролі лідера.

Але на старті другого тайму все змінилося: «Динамо» провело потужну 5-хвилинку і вже було попереду (2:1). Забитими м’ячами відзначилися Мораєс та Сидорчук. Більше приводів для хвилювань колектив Хацкевича не давав. На 65-й хв. Мбокані з «позначки» ще й подвоїв перевагу господарів – 3:1.

У паралельному матчі групи В «Янг Бойз» (Швейцарія) розписав мирову із «Партизаном» (Сербія) (1:1). У 2-му турі кияни на виїзді протистоятимуть «Партизану».

«Зоря» (Україна) – «Естерсунд» (Швеція) – 0:2 (0:0)

Хоч колектив Вернидуба перебуває у кризі, проте у домашній грі проти шведів уболівальники чекали на перемогу. Та все склалося по-іншому. У першому таймі обидві команди створили кілька гольових нагод, проте витиснути з них максимум жодному з колективів не вдалося. Перша частина гри завершилася з рахунком 0:0.

На 50-й хв. гості вийшли вперед: Сема віддав на Годдоса, і той із своїм завданням впорався – 0:1. За кілька хвилин «Зоря» могла відповісти своїм забитим м’ячем, але шведів урятував каркас воріт. Луганці могли врятувати цей поєдинок, але у завершальній фазі атаки не вистачало точності. Натомість «Естерсунд» наприкінці гри зусиллями Джеро забив удруге (0:2).

В іншому матчі групи J «Герта» (Німеччина) та Атлетік» (Іспанія) м’ячів не забивали. Наступну гру українці проведуть на полі «Атлетіка» (Іспанія).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини