8778
11:37 22.092017

В Ужгороді змагалися за «Кубок міського голови»

Спорт 3285

Вчора, 21 вересня, на ужгородському стадіоні «Авангард» з нагоди святкування 1124-річчя Ужгорода пройшов уже традційний футбольний турнір «Кубок міського голови».

IMG_1468

Загалом участь у змаганнях взяли 6 колективів, які були розподілені на дві групи. До першої увійшли команди УСБУ в Закарпатській області, Національної поліції та Патрульної поліції Ужгорода та Мукачева. Хороший рівень продемонстрував колектив обласного УСБУ, який зумів набрати максимум очок. На другому місці розташувалися гравці Національної поліції. На жаль, свої виступи на ранній стадії припинили представники Патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

В іншій групі в боротьбі зійшлися колективи Ужгородської міської ради, Ужгородської районної ради та команда підприємців. Всі три колективи набрали однакову кількість очок, тож долю півфіналістів визначали за різницею м’ячів. Кращою вона виявилася у депутатів міської ради та підприємців.

В 1/2 фіналу гравці УСБУ завдяки точному удару Руслана Соскиди здобули звиягу в протистоянні з підприємцями. У зістрічі представиків Національної поліції та Ужгородської міської ради все вирішувалося у серії 11-метрових ударів, де влучнішими виявилися останні.

У грі за третє місце команда підприємців перемогла представників Національної поліції (3:2), а у фінальному поєдинку колектив обласного управління СБУ виявився сильнішим за депутатів Ужгородської міської ради (1:0). Знову ж таки переможний гол у активі Руслана Соскиди.

Після захоплюючих поєдинків визначали сильніших у різних номінаціях:

Кращий воротар – Євген Прозор (команда Ужгородської міської ради).

Кращий захисник – Василь Зубанич (команда підприємців Ужгорода).

Кращий півзахисник – Богдан Степанов (команда Національної поліції).

Кращий нападник – Дмитро Ходаковський (команда Патрульної поліції).

Кращий бомбардир – Руслан Соскида (команда УСБУ в Закарпатській області).

Кращий гравець – Іван Ковач (команда Ужгородської районної ради).

Олег МИКИТА, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах