9648
12:00 26.102017

Священики Закарпатської і Львівської областей грали у футбол

Спорт 2463

Зустріч команд Мукачівської та Стрийської греко-католицької єпархій пройшла 25 жовтня на виноградівському стадіоні «Юність».

67361c0-22831153-766019836920430-2099866760-o

Поєдинок судив арбітр міжнародної категорії Ярослав Козик.

Перед грою футболісти-духівники помолилися й отримали благословення від владики на спортивне змагання.

– Подібний матч на Закарпатті ми проводимо вперше,- розповів Голосу Карпат помічний єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії Ніл.- Багато священиків дуже люблять футбол, уболівають за команди, але самі рідко виходять на поле. Тому зараз є добра нагода, щоби самим відчути дотик до м’яча, а ще – ближче познайомитися з нашими сусідами і разом у такий радісний спортивний спосіб прославляти Господа.

Щодо самого поєдинку, то він проходив у добродушній, проте все ж у справжній змагальній атмосфері. Старалися гравці обох команд. Хоча більш зіграними на полі виглядали духівники зі Стрия. Уже в першому таймі вони чотири рази пробивали ворота суперника, закарпатці ж зуміли відповісти тільки одним голом. Після перерви гольовий розрив не зменшився, а ще більше зріс. Та це й не дивно, адже футбольні турніри між священиками на Стрийщині за останні роки відбуваються регулярно.

На жаль, як це доволі часто буває в футболі, і в цьому богоугодному спортивному поєдинку не обійшлося без прикрощів. На початку другого тайму в ігровій ситуації під час падіння зазнав пошкодження один із провідних гравців закарпатської команди, декан Виноградівського району Мирослав Сипко.

Тож зичимо о. Мирославу швидше одужувати і готуватися до реваншу у матчі-відповіді, який пройде на Львівщині вже наступного року.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах