9674
11:45 27.102017

Мукачівські футболісти здобули вольову перемогу над івано-франківською «Нікою»

Спорт 2126

У матчі сьомого туру Першої ліги чемпіонату України U19 мукачівська команда приймала івано-франківців.

22788701_239469749915999_158444047449904511_n

«Ніка», хоч і знаходилася нижче в турнірній таблиці від нашої команди, проте продемонструвала доволі якісний футбол із грою на контратаках. Саме так івано-франківці піймали мукачівців й змусили останніх сфолити поблизу власного карного майданчика. Швидко розіграли стандарт і удар по воротах завдавав Владислав Самотюк, який вдало вискочив на передачу – наш кіпер зарадити не зміг.

Господарям понадобилося 12 хвилин, щоб відновити рівновагу, знову на вістрі атаки нашої команди став кращий бомбардир МФА Олександр Климець. Гості обрізалися на половині поля МФА, атака пройшла по центру, наш гравець вчасно помітив забігання Олександра й віддав на нього вивірену передачу, Климець на швидкості увірвався в штрафний майданчик, на замасі прибрав двох оборонців і другим дотиком спрямував м’яч у вільний дальній кут – без шансів для голкіпера. Але далі довго наші хлопці не могли нічого створити біля володінь «Ніки».

Назар Кучерук, який виграв м’яч в оборонця ще й зумів виграти в нього позиційну боротьбу й вийшов віч-на-віч з воротарем, однак пробив над поперечиною. Не пішли удари з перспективних штрафних біля карного майданчика суперника в Артема Атамася, О.Климця. Лише на 82-й хвилині Олександр Климець знову опинився в потрібному місці і в дотик забиває чудовий гол й приносить бажану перемогу нашій команді. Тож 2:1 перемагаємо й повертаємося на третю сходинку в турнірній таблиці з 13-ма очками в активі.

МФА (Мукачево) – «Ніка» (Івано-Франківськ) – 2:1 (1:1)

Голи: Климець 23, 82 – Семотюк 12.

МФА: Одинцов Артем, Синишин Святослав (Байса Іван 85), Бербека Володимир (к), Жмуйда Олександр, Максимець Віталій, Рябов Артур, Дністрянський Олександр (Швець Віталій 89), Сквіра Олег (Лозан Олег 57), Атамась Артем, Климець Олександр, Кодря Максим (Кучерук Назар 46).

Запасні: Харченко Дмитро, Рубіш Ростислав.

Тренер: Віктор Ряшко.

«Ніка»: Федик Остап, Конрад Владислав, Нагірний Назарій, Приймак Андрій (Довган Юрій 67, Морис Станіслав 90), Полозяк Віталій (Лозицький Віталій 56), Дриган Богдан, Тринчак Андрій, Семотюк Владислав, Гнатів Андрій, Воробчак Назарій (Боднарук Андрій 60), Коржак Володимир.

Запасні: Креховецький Станіслав, Кирничний Володимир.

Тренер: Поляков Анатолій.

Прес-служба МФА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах