9870
10:21 6.112017

У Хусті відбувся масштабний обласний турнір з боксу пам'яті Володимира Тунаєва

Спорт 2179

IMG_85104-5 листопада у місті над Тисою відбувся IX турнір з боксу пам’яті Володимира Тунаєва, який уже традиційно проводить вихованець великого тренера Микола Ковчар. На хустському рингу в боксерських поєдинках зійшлися 11 команд – три із Мукачева, дві з Берегова, по одній із Сваляви, Рахова, Чопа, Буштина та власне Хуста. Гостями турніру стала команда зі Стрия, яка склала гідну конкуренцію закарпатським боксерам. Усього спортивний Хуст прийняв більше сотні учасників віком від 8 до 17 років.

Відкрили свято справжніх чоловіків віце-президент федерації боксу Закарпатської області Михайло Данило та керівництво відділу освіти, молоді та спорту Хустської райдержадміністрації. Високий рівень турніру відзначив головний тренер федерації боксу Закарпатської області Валерій Вишньов.

“Якби таких турнірів на Закарпатті було більше, то й краєвий бокс був би на значно вищому рівні. Наразі закарпатські боксери непогано виступають за межами області, і цьому в значній частині сприяють саме такі поєдинки, тому велика вдячність Миколі Ковчару за високу організацію та рівень, адже в турнірі взяли участь призери і чемпіони України. Хочеться відзначити бої деяких боксерів, приміром, Дмитра Магу із Чопа, який приїхав із Бердянська чемпіоном України і впевнено підтвердив свій клас, із Мукачева – Степана Лучку, Максима Негребова, Олександра Левченка. Великим потенціалом порадували спортсмени з Хуста – Василь Ланьо, Андрій Молнар, Богдан Сабов, Роберт Бісун, із Тячева Нікіта Марко та багато інших. Хлопці мають перспективу, і це стимулює працювати, розвивати цей вид спорту в краї”, – поділився з “Карпатським об`єктивом” пан Валерій.

За підсумками запеклих боїв переможцями турніру стала команда господарів – боксери м.Хуст та Хустського району. Друге місце посіла команда “Самерс” із Мукачева, третє загальнокомандне місце взяли також мукачівці – команда КО ДЮСШ. Усі боксери нагороджені грамотами й медалями, а переможці в загальнокомандних заліках – дипломами і кубками.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини