11018
10:25 13.012018

У Мукачеві проходить Міжнародний Різдвяний турнір з баскетболу

Спорт 1888

Ось вже два дні у місті над Латорицею між собою змагаються команди не лише нашого краю, але й різних куточків України.

_MG_8346

Так, вже традиційно з 11 по 13 січня в Мукачеві на території Дитячо-юнацької спортивної школи відбудеться 11 Міжнародний Різдвяний баскетбольний турнір з баскетболу серед ветеранів.

Цьогоріч у турнірі беруть участь команди з таких міст України як: Києва, Одеси, Луцька, Миколаєва, Дрогобича, Ужгорода, Мукачева. Також на турнір завітала команда зі Словаччини.

І хоче турнір розпочався ще 11 січня, офіційне відкриття відбулось вчора, 12 січня о 13.00.

На відкритті зокрема був Уліганець Володимир Вадимович – головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту Мукачівської міської ради.

«Сьогодні, ми вкотре раді вітати вас, наші дорогі спортсмени, у Мукачеві. Різдвяний турнір вже традиційно збирає навколо себе спортсменів з різних регіонів України. І це дуже приємно. Бажаю вам перемог, сильної та насиченою гри. Сподіваюсь, що це не останній турнір за вашої участі у нашому місті. Тож, наступного року ми також будемо чекати на вас» – із вітальним словом виступив Володимир Вадимович.

Також організатори турніру запросили баскетболістів опісля гри обов’язково завітати на «Червене вино 2018» та побажали гарної спортивної боротьби, глядачів закликали підтримувати свої команди.

Опісля усіх вітальних слів прозвучав Гімн України. Далі баскетболісти зробили вже традиційне спільне фото.

Ілона Вільна

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах