11052
15:02 15.012018

Новорічно-різдвяний турнір з міні-футболу зібрав юнаків та дівчат з різних куточків Закарпаття

Спорт 2035

Протягом двох днів, 12–13 січня, в ужгородському СК «Юність» проходив фінальний етап міні-футбольного турніру серед юнаків (2005–2006 і 2007–2008 рр. н.) та дівчат (2003 р. н. і молодших), присвяченого новорічно-різдвяним святам.

IMG_5022

Першого дня стосунки з’ясовували хлопці. В обох вікових категоріях змагалося по 8 команд, котрі були розподілені на дві групи (по дві кращі команди виходили у плей-оф).

У категорії 2007–2008 рр. н. переможцями своїх груп стали Ужгородська СДЮСШОР та ДЮФК «Нарцис-Хуст». Другими перший етап подолали гравці ДЮФК «Мукачево» та «Олімп» Ужгород. Саме ці чотири колективи й розіграли комплект медалей. Мукачівці у півфіналі мінімально здолали ДЮФК «Нарцис-Хуст» (1:0), а в дербі Ужгорода (СДЮСШОР – «Олімп») з аналогічним рахунком вікторію святкували останні. У грі за 3-тє місце перемогла СДЮСШОР, у фінальному поєдинку ДЮФК «Мукачево» в серії пенальті переграв «Олімп» (2:1). Кращим воротарем визнали Олександра Гунгредера (ДЮФК «Мукачево»), кращим захисником став Іван Кузьма (СДЮСШОР Ужгород), а серед нападників не було рівних Артуру Канчію («Олімп» Ужгород).

Серед юнаків 2005–2006 рр. н. на провідних ролях перебували мукачівці. З першого місця своїх груп вийшли ДЮФК «Мукачево-05» та ДЮФК «Мукачево-06». Другі місця на груповому етапі вдалося вибороти СДЮСШОР-05 Ужгород та «Зінедіну» Ужгород. Обидва колективи з міста над Латорицею вдало подолали й 1/2 фіналу. Старші футболісти виявилися сильнішими за «Зінедін» (1:1, пен. 4:3), а молодші переграли СДЮСШОР-05 (1:0). У матчі за «бронзу «Зінедін» по пенальті переграв СДЮСШОР-05 (2:1), а у фінальній грі ДЮФК «Мукачево-05» виявився сильнішим за «ДЮФК «Мукачево-0:6» (1:0). Індивідуальні нагороди отримали такі футболісти: кращий воротар – Іван Кубарич (ДЮФК «Мукачево-06»), кращий захисник – Роман Мешко (ДЮФК «Мукачево-05»), кращий нападник – Нікіта Кроццолі («Зінедін» Ужгород).

Наступного змагального дня на майданчику зійшлися дівчата. На старт вийшли 10 колективів, які були поділені на дві групи по 5 команд (переможці виходили у фінал, а колективи, котрі посіли другу сходинку, змагалися в матчі за 3-тє місце).

У групі А найкращі результати продемонстрували представниці ДЮСШ (Рахівський р-н) та ДЮСШ (Хустський р-н), які зайняли перше і друге місця відповідно. У групі Б лідерами були футболістки ЗОДЮСШ Ужгород, а другою цей етап змагань завершила ДЮСШ «Колос» (Виноградівський р-н). У грі за третє місце виноградівки переграли хустянок (1:0), а у фіналі ужгородки здолали рахів’янок (1:0). Серед воротарів пальму першості виборола Каріна Паладіюк (ДЮСШ Рахівський р-н), серед захисників – Понно-Кларіка Зан-Фабіян («Берегвідейк» Берегівський р-н), а кращою нападницею стала Вікторія Завацька (ЗОДЮСШ Ужгород).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»: презентація в УжНУ
15:57
В Ужгороді вночі з 25 на 26 квітня заплановано тимчасове призупинення водопостачання
15:46
Намагались переплисти Тису: на кордоні затримали групу ухилянтів
15:17
Занизивши митну вартість, українець на кордоні з Угорщиною «позбувся» трактора, вартістю 1,5 млн грн
15:03
У Мукачеві відбулася презентація книжки про туристичні маршрути Закарпаття
14:52
Пізнавальний захід для батьків і дітей «Сімейний фестиваль» пройшов в Ужгороді
13:23
У Іршаві молодиця вкрала у лікарні гроші, а ужгородець поцупив електроплиту та бензопилу
12:22
У суботу в Ужгороді можна буде вакцинуватися та отримати медичні послуги
12:12
Мукачівські боксери - Чемпіони Європи
11:55
На Тячівщині затримали зловмисника, який у стані спʼяніння викрав авто та скоїв на ньому дві аварії
11:41
Всі новини