11092
15:20 16.012018

Напередодні Старого Нового року відбулася відкрита першість міста Ужгорода з волейболу

Спорт 2715

Змагання проходили в ужгородському СК «Юність» і зібрали шість колективів.

IMG_5073

Організатори сформували дві групи по три команди. Кожен з колективів мав провести два матчі, за підсумками яких визначалися переможці груп та команди, що посіли другу сходинку. Лідери виходили у фінальний поєдинок, а їхні найближчі переслідувачі боролися за третє підсумкове місце. Варто зазначити, що всі команди були рішуче налаштовані на позитивний результат, а тому на вболівальників чекали цікаві протистояння.

До групи А ввійшли «Ветерани 60+», «Автодор 55+» та «Перспектива». «Ветерани 60+» зі старту турніру демонстрували якісну гру й на стадії групового етапу здобули перемоги в обох поєдинках, причому не віддавши суперникам жодного сету. Доля другого місця вирішувалася в протистоянні «Автодора 55+» та «Перспективи». Саме останні, підібравши правильну тактику, змогли вдало втілити всі свої напрацювання в гру і, здобувши перемогу (2:0), отримали право поборотися за «бронзу».

У групі Б змагалися «Комета» (Ужгородський р-н), ЗОДЮСШ м. Ужгород та «КМН». На жаль, останні, не показавши яскравої гри, посупилися в обох поєдинках і припинили свої виступи вже на ранній стадії змагань. Стовідсотковий результат (дві перемоги у двох поєдинках) дозволив ЗОДЮСШ закріпити за собою лідируючу позицію, а «Комета», перегравши аутсайдера групи – «КМН» (2:0), посіла другу сходинку.

Згодом на поціновувачів волейболу очікував цікавий фінальний поєдинок та не менш захоплююча гра за третє місце. В обох матчах інтрига тривала протягом усієї зустрічі й переможець визначався тільки в третьому сеті.

У бронзовому фіналі зійшлися «Перспектива» та «Комета». Обидва колективи рішуче налаштувалися на позитивний результат, а тому на майданчику було багато боротьби. У підсумку з рахунком 2:1 перемогу святкувала «Перспектива». Спрогнозувати переможця фінального поєдинку (ЗОДЮСШ – «Ветерани 60+») було складно, адже зустрічалися дві сильні команди. Та все ж ЗОДЮСШ у вирішальний момент змогла додати й захопити лідерство, яке не втрачала до кінця зустрічі (2:1).

Таким чином, за підсумками змагань третю сходинку посіла «Перспектива», другими змагання завершили «Ветерани 60+», а переможцями турніру стали волейболісти ЗОДЮСШ м. Ужгород, які залишилися цього дня непереможними.

Олег МИКИТА, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах