12223
12:39 6.032018

Ужгородські баскетболісти обмінялися перемогами із львів’янами

Спорт 1771

IMG_41713–4 березня БК «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» гостював у Львові, де зійшовся із місцевим БК «Віта-Агро».

У Першій лізі чемпіонату України серед чоловічих команд підходить до завершення груповий етап. На жаль, ужгородська команда пройти до наступного раунду змагань не зможе, проте колектив Олександра Зубковського й надалі намагається грати на максимумі та демонструвати прийнятний результат.

У першому колі змагань матчі між командами «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» та «Віта-Агро» завершилися на користь представників Срібної Землі (93:57, 95:64). Цього разу наші баскетболісти вирушили до міста Лева також за перемогами, однак їм удалося здобути тільки одну звитягу.

У першому поєдинку закарпатці показали хорошу організаційну гру й вибороли прийнятний результат. За підсумками двох стартових чвертей на табло був паритет (31:31), а після великого перепочинку наші баскетболісти додали й захопили лідерство. Поєдинок завершився з рахунком 53:61. Найактивнішим у складі «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» виявився Олександр Зубковський, який здобув 24 очки.

У матчі-відповіді закарпатський колектив зміг нав’язати супернику серйозну боротьбу, однак зачепитися за прийнятний результат не вдалося. У першій половині зустрічі гості демонстрували хорошу гру й довгий час втримували лідерство, але у двох заключних 10-хвилинках господарі додали і змогли переломили хід зустрічі на свою користь. Фінальна сирена зафіксувала перемогу львів’ян з рахунком 67:57.

Наразі «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» із 28 очками в активі посідає четверту сходинку групи № 3. У наступному турі закарпатський БК на виїзді гратиме із БК «Калуш-ПНУ». Поєдинки заплановані на 17–18 березня.

Олег МИКИТА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах