12362
12:48 15.032018

«Минай» поступився запорізькому «Металургу»

Спорт 1853

Не по грі, так по рахунку. ФК «Минай» у контрольній грі із запорізьким «Металургом» поступився 0:1. Матч програним назвати не можна, але вдача у товариському матчі сприяла саме гостям.

1521048589_29186632_920399154805620_3014549511117733888_o

Муніципальний футбольний клуб «Металург», який є правонаступником великої команди, виступає нині в аматорському чемпіонаті України, а саме в групі №3, де займає 4-те місце. Команда з далекого Запоріжжя завітала на Закарпаття для проведення зборів.

І саме в рамках підготовки, «металурги» вирішили скористатися можливістю та помірятися силою з ФК «Минаєм». Для нашої команди цей спаринг не став зайвим – завжди добре перевірити себе з командою хорошого рівня. Особливо перед фінальними поєдинками у Зимовій першості Закарпаття.

Гра десь такою і вийшла – рівна та без особливої переваги однієї з команд. Проте варто зазначити, що запорізьки козаки виглядали свіжіше та легше – даються взнаки важкі підготовчі збори «Минаю» до аматорського чемпіонату України

Гості атакували через фланги, намагалися ефективно використати стандарти. Наприкінці тайму їхні успіхи увінчалися успіхом – на 45-ій хвилині форвард «Металурга» Дмитро Лихобабенко відзначився після передачі півзахисника Ігнатьєва.

«Минайці» також мали чимало нагод відзначитися. Найбільш реальною була можливість у Роберта Гегедоша, який пробив у воротаря з близької відставні після чудового асиста капітана Владислава Микуляка.

Хороший був момент і у Яромира Лободи, який наприкінці другого тайму міг принести позитивний результат для команди, але його удар з метрів 17 перевів на кутовий голкіпер «Металурга».

До речі, у цьому поєдинку варто похвалити і воротарів «Миная». У матчі ворота закарпатців захищав як Андрій Попович, так і Владислав Сидоренко. Обидва відзначилися хорошою грою, а останній ще й ліквідував вихід віч-на-віч  гостей – правда, ціною свого ушкодження.

На жаль, «минайцям» не вдалося порадувати власних вболівальників та вирвати бодай нічию. Проте для цього і потрібні товариські поєдинки аби перевірити свої сили та визначити  проблеми, над якими слід попрацювати. До слова, Ігор Харьковщенко дав можливість пограти як основним гравцям, так і найближчому резерву.  Цей поєдинок дав чимало важливої інформації для тренерського штабу.

Вже в цю неділю, 18 березня, ФК «Минай» має можливість виправитися за цю поразку перед вболівальниками та вперше у своїй історії вийти у фінал Зимової першості Закарпаття, повідомляє ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах