12427
12:38 21.032018

У чемпіонаті Закарпаття з гандболу загострюється боротьба за медалі

Спорт 1374

Нагадаємо, що участь у чемпіонаті Закарпаття з гандболу серед чоловічих команд беруть 5 колективів (ДЮСШ м. Берегово, ДЮСШ м. Перечин, «Карпати» (Ужгород), ДЮСШ «Нарцис» (Хуст), ЗУІ м. Берегово).

1466084385_handbol

Обласний чемпіонат складається із чотирьох з’їзних турів. Кожна команда повинна провести по вісім поєдинків, за підсумками яких і визначиться переможець та призери змагань. Нещодавно у Берегові провели матчі 3-го туру.

Центральним поєдинком вікенду була зустріч перечинців з ужгородцями. На майданчику точилася напружена боротьба, з якої переможцями досить несподівано вийшли гравці ДЮСШ м. Перечин (27:25). Не відчули серйозного супротиву перечинці з боку ЗУІ м. Берегово. Та зустріч завершилася з рахунком 23:18. У паралельному поєдинку ужгородські «Карпати» переграли ДЮСШ м. Берегово (15:7). На жаль, жодної гри в сезоні не провела ДЮСШ «Нарцис» (Хуст). У матчах із ДЮСШ м. Берегово та ЗУІ м. Берегово їм були зараховані технічні поразки 0:10.

Перед завершальним туром, який відбудеться 15 квітня в Ужгороді, маємо інтригу в боротьбі за нагороди. Ужгородський колектив із 10-ма очками в активі очолює турнірну таблицю, ДЮСШ м. Перечин та ЗУІ м. Берегово здобули по 8 залікових балів. ДЮСШ м. Берегово йде четвертою (4 очко). ДЮСШ «Нарцис» (Хуст) замикає турнірну таблицю (0 очок).

Фаворитом чемпіонату є команда обласного центру, однак можна з упевненістю сказати, що перечинці та берегівчани намагатимуться продемонструвати якісну гру й спробують зачепитися за високі місця, тож на нас чекають захопливі протистояння.

У рамках 4-го туру заплановані наступні матчі:

ЗУІ м. Берегово – «Карпати» (Ужгород).

ДЮСШ м. Перечин – ДЮСШ «Нарцис» (Хуст).

ДЮСШ м. Берегово – ЗУІ м. Берегово.

ДЮСШ «Нарцис» (Хуст) – «Карпати» (Ужгород).

ДЮСШ м. Берегово – ДЮСШ м. Перечин.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах