12637
11:27 31.032018

В Ужгороді проходить чемпіонат України з годзю-рю карате

Спорт 1796

Протягом двох днів, 30-31 березня, в ужгородському спорткомплексі «Юність» проходить 18-й чемпіонат України з годзю-рю карате серед дорослих, юніорів, кадетів та юнаків.

IMG_8655

Чемпіонат вийшов масовим, яскравим та цікавим. Участь у змаганнях взяли близько 600 спортсменів з різних куточків України: Вінницька обл., Дніпропетровська обл., Запорізька обл., Івано-Франківська обл., Київська обл., Луганська обл., Миколаївська обл., Одеська обл., Полтавська обл., Рівненська обл., Харківська обл., Херсонська обл., Хмельницька обл., Черкаська обл., Чернівецька обл., Закарпатська обл. та м. Київ.

Вік учасників різний: від шести років до ветеранів. Більшість спортсменів відзначаються високою технікою, тож за їхніми поєдинками приємно спостерігати. Градус боротьби підсилює той факт, що кращі каратисти увійдуть до складу збірної України, яка виступатиме на міжнародних змаганнях.

IMG_8542

Переможці та призери чемпіонату нагороджуються медалями та дипломами, а кращі в загальнокомандному заліку отримають ще й кубки.

Збірна Закарпатської області бере не тільки кількістю, а й якістю. Наші спортсмени відзначаються хорошим рівнем підготовки, завдяки чому вдалося вибороти низку нагород.

Олег МИКИТА, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах