12842
22:47 14.042018

У Хусті вперше відбувся відкритий чемпіонат з кікбоксингу та зі змішаних єдиноборств

Спорт 50291

Сьогодні, 14 квітня, Хуст вперше приймав відкритий чемпіонат з кікбоксингу та зі змішаних єдиноборств серед дітей, юнаків та дорослих. Більше двох сотень спортсменів із Житомирщини, Волині, Львова та власне різних куточків Закарпаття з`їхалися до міста над Тисою позмагатися за “Кубок Хуста”. Бійці мірялися силами у різних вагових категоріях. Вік наймолодшого учасника – 6 років.

IMG_0211

Організаторами потужних змагань виступили Федерація кікбоксингу України “ІСКА”, Союз кікбоксингу України “WPKA” в Закарпатській області, Федерація змішаних єдиноборств Закарпаття м.Хуст. Відбувся масштабний захід за сприяння Хустської міської ради, Хустської районної державної адміністрації, партнерів та небайдужих до спорту людей.

“Ми довго вагалися з вибором міста, у якому провести ці змагання. Зупинился на Хусті, оскільки це дуже мальовниче, цікаве для гостей містечко. Разом із дружиною Анною Романенко – президентом федерації кікбоксингу України “WPKA” в Закарпатській області та нашими партнерами намагаємося активно пропагувати кікбоксинг, змішані єдиноборства та загалом спорт і здоровий спосіб життя серед підростаючого покоління, адже це дуже важливо для виховання здорової нації”, – поділився з “Карпатським об`єктивом” один із головних організаторів змагань, президент Федерації кікбоксингу України “ІСКА” в Закарпатській області, президент Федерації зі змішаних єдиноборств Закарпаття м.Хуст Володимир Голуб.

IMG_0248

Окрасою спортивного свята стали виступи вокалісток, вихованок Сокирницької ДШМ (кер. І.Мішко), учасників Центру бального спортивного та сучасного танцю “Еліт” (кер. В. Костак) та показові виступи вихованців спортивного клубу “Самурай” м.Ужгород.

Найкращі спортсмени – переможці змагань й турнірів різних рівнів із кікбоксингу та зі змішаних єдиноборств – були нагороджені відзнаками, а організатори “Кубку Хуста” – подяками міської та районної влади.

До слова, пан Володимир висловив сподівання, що подібні турніри в Хусті стануть традиційними.

“Сподіваюся, “Кубок Хуста” стане традиційним змаганням, і про наш край дізнається більше зацікавлених у розвитку цих видів спорту людей, адже маємо дійсно достойних спортсменів, які гідні захищати честь краю навіть на міжнародних аренах”.

Про результати запеклих поєдинків та хто ж став володарем “Кубку Хуста” поінформуємо читачів “Карпатського об`єктива” у наступних публікаціях.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах