13198
12:14 24.042018

Перечинський напівмарафон цьогоріч стане платним

Спорт 2077

Реєстрація в забігу буде платною, і становитиме 100 грн.

Screenshot_2-18

27 травня на Закарпатті бігтимуть традиційний весняний Перечинський напівмарафон. Дистанція півмарафону складає трохи більше класичного – 22 км 195 м, і проляже від Ужгорода до Перечина.

Реєстрація на забіг уже стартувала, і цьогоріч вона буде пдатною: стартовий внесок на дистанцію 22.195 км складе 100 грн. За цю вартість учасник напівмарафону отримає стартовий пакет, до якого увійдуть стартовий номер учасника; зберігання особистих речей та їх доставка до фінішу; перевезення до місця старту (після нагородження переможців); електронний чіп для реєстрації результату; унікальна медаль ручної роботи (в разі подолання дистанції); смс з результатом (в разі подолання дистанції); брендова бандана; харчування на фініші; освіжаючі пункти по трасі; карта-буклет заходу; розіграш призів від спонсорів по стартових номерах.

Окрім забігу на головну дистанцію, відбудуться також дитячі змагання (дистанції на забіги 1500/300 м), забіг “1154” (на честь першої згадки про місто Ужгород у хроніках Мухамада аль-Ідрісі, дистанція якого очікувано складе 1.154 м), а також ужгородськи забіг “Traminer-run” (на честь відомого сорту винограда Трамінер рожевий, найпопулярнішого в Закарпатті з якого виготовляють “Троянду Закарпаття”, на фініші забігу учасників пригощатимуть вином з сорту Трамінер, а власне дистанція забігу складе 2.100 м).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах