13220
14:41 25.042018

Аматорська збірна Закарпаття з футболу програла у першому матчі Кубка регіонів ФФУ

Спорт 4432

Збірна Закарпатської області на базі ФК «Карпати» (Дубове) зіграла матч проти суперників із Тернопільщини.

DSC_1477

Єдиний футболіст у складі команди не із «Карпат» – воротар Ярослав Бучок (ФК «Поляна»), оскільки голкіпер Дубового Юрій Пахомов мав професіональний контракт із «Говерлою» й відповідно не міг виступати.

На жаль, закарпатці поступилися 1:2, хоч у цілому справили більш ніж достойне враження. Як зазначив тренер команди Михайло Руснак, матч видався рівним. Десь наш колектив створив навіть більше гольових моментів. Та першими відкрили рахунок тернополяни. Уже на 3 хв. вони скористалися помилкою візаві. Утім, підопічні Сергія Цубери ініціативи не віддали й мали щонайменше рівні шанси на успіх. За 10 хв. до кінця Ярослав Бучок припустився помилки (хоч у цілому надзвичайно добре відіграв) – 0:2. За хвилину до завершення основного часу Мирослав Фреган після розіграшу карпатівцями «стінки» увірвався в штрафну площу суперника й метрів із 14 влучно пробив – 1:2. Однак часу, щоб урятувати матч, уже не було: арбітр зустрічі додав лише хвилину.

Хоч наша команда поступилася, та показала себе з кращого боку, зокрема й молоді гравці. Як зазначив М. Руснак, «це був важливий досвід, ми побачили, куди потрібно «рости», що підсилити. Побільше б таких матчів. А якщо згадати, де знаходилися 4 року тому, то прогрес очевидний».

Слід додати, що матч приймав стадіон «Хет-трик арена» зі штучним полем, яке відкрили минулого року за програмою ФФУ біля стадіону «Рух» в Івано-Франківську. До речі, місцева збірна здолала представників Чернівецької області й поміряється силами з тернополянами в грі за перше місце, повідомляє ФФЗ.

Насамкінець склад збірної Закарпатської області:

«Основа»: Ярослав Бучок, Михайло Куцин, Михайло Магей, Іван Максимчук, Василь Томишинець, Михайло Мокан, Микола Приймак, Олександр Макарусь, Мирослав Фреган, Дмитро Бережник, Іван Носа.

На заміну виходили: Іван Декет, Павло Кухта.

Запасні: Іван Добош, Петро Теслович.

Головний тренер: Сергій Цубера.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах