13967
12:57 22.052018

Виїзна звитяга «Минаю»

Спорт 1880

Минулого вікенду в аматорському чемпіонаті України з футболу пройшли матчі 16-го туру.

Єдиний представник Закарпаття у звітному турнірі – ФК «Минай» – на виїзді протистояв «Малинську» (Рівненська обл.). У першому колі змагань поєдинок між цими командами завершився на користь колективу з Ужгородщини (3:1). Тоді забитими м’ячами за нашу команду відзначилися Роберт Гегедош (2) та Василь Беца. Цього разу закарпатці також налаштовувалися виключно на перемогу, адже ведуть боротьбу за перше місце.

«Минайці» вже на 16-й хв. зустрічі зуміли вийти вперед: Михайло Кополовець отримав передачу від Яромира Лободи і «розстріляв» ворота суперника. Мінімальну перевагу гості розвинули на початку другого тайму. Результативним ударом відзначився Лобода. У «Малинська» було кілька реальних нагод забити, однак Андрій Попович зберіг свої ворота неушкодженими. Варто відзначити, що й у закарпатців після двох забитих м’ячів були моменти, щоб збільшити свою перевагу, проте забракло точності. Фінальна сирена зафіксувала чергову вікторію «Минаю». Цього разу з рахунком 0:2.

Підопічні Ігоря Харьковщенка набирають 31 заліковий бал та обіймають другу сходинку турнірної таблиці. Відставання від лідера – соснівського «Рочина» – усього два очки. Але в представника Львівщини на одну гру більше. Третє місце займає «ОДЕК» (Оржів, Рівненська обл.) (28 очок).

Наступний матч «Минай» проведе вдома проти одного із аутсайдерів чемпіонату – ФК «Хмельницький». Поєдинок запланований на 27 травня.

Олег МИКИТА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах