13978
16:22 22.052018

Юні ужгородські футболісти тріумфували на турнірі у Словаччині

Спорт 2199

На минулих вихідних у словацькому місті Вранов відбувся міжнародний дитячий футбольний турнір. У категорії U11 взяв участь ужгородський Зінедін, який продемонстрував максимальний результат.

У турнірі взяло участь 9 команд, які грали по колу протягом двох днів (19-20 травня). Ігри проходили на штучному майданчику, розміром 55 на 30 метрів. Кількість гравців на полі – 6+1.

Змагання проходили по чотирьом віковим категоріям, в одній з яких були дівчата. В самому центрі міста для дітей була організована фан-зона.

Головною родзинкою турніру була абсолютна відсутність арбітрів. Перед початком матчів для гравців проводилась коротка консультація щодо правил гри. В самому матчі юні футболісти самі визначали чий аут, призначали штрафні удари чи пенальті, тобто повністю дотримувались приципів чесної гри. В хід матчів не втручались ні тренери, ні батьки гравців.

Команда Євгена Бібікова показала високу результативність, перемагаючи навіть на рік старших суперників. І в підсумку здобула золоті нагороди та кубок.

Склад зінедінівців був наступний: Коцан, Кайтанович, Олень, Андрійканич, Ісаєвич, Горпиненко, Гутіч, Магомедалієв, Чурило, Лизан, Максимець, Старцев, Імре, Гапак, Горват, повідомляє lobda.at.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах