14044
11:26 25.052018

«Минай» прийматиме команду Олександра Алієва

Спорт 1424

Цієї неділі, 27 травня, ” Минай” зіграє свій завершальний поєдинок у груповому раунді аматорського чемпіонату України з футболу.

Гри 3 червня в Теребовлі з місцевою «Нивою» не буде – команда з Тернопільщини знялася з турніру. Відповідно, «минайці» завершать свої «групові» виступи саме вдома. І, звісно, у закарпатців величезна мотивація завершити цей раунд на мажорній та позитивній ноті.

ФК «Хмельницький» наразі посідає передостанню сходинку в турнірній таблиці. І лише за рахунок кращої різниці забитих та пропущених вони не останні, адже з чортківським «Кристалом» мають однакову кількість очок. У першому колі «Минай» вже перемагав цю команду – 15 жовтня на виїзді. Рахунок гри 4:1 на користь закарпатців. У тому матчі «хмельничани» тримали свої ворота «сухими» аж до 65 хвилини, поки не відзначився Роберт Гегедош. Він у тому матчі забив двічі, ще по разу – Образцов та Федак.

З того часу суперник «минайців» трохи змінився. Команду очолив славнозвісний екс-гравець збірної України, київського «Динамо» та московського «Локомотива» Олександр Алієв. Наставник, звісно, не надто досвідчений, але уваги ЗМІ команді суттєво додав – все-таки, за долею цього футболіста слідкує ще багато вболівальників по всій країні. До речі, Алієв інколи свої тренерські установи виконує сам особисто і виходить грати на поле. Чи вийде Алієв на поле «Автомобіліста» в цю неділю – додаткова інтрига матчу.

Але поки футболісти не надто добре виконують його настанови. Останні три матчі його команда програла із загальним рахунком 1:9. При чому дві гри з них – вдома. Загалом, «Хмельницький» програв 5 з 6 поєдинків у весняній частині чемпіонату, коли колектив уже очолив Алієв. А ось єдиний матч, коли команда виграла (в Теребовлі у «Ниви» 1:2), був з Алієвим на полі – тренер вийшов та віддав гольову передачу. Ще один, між іншим, привід, вийти Алієву на поле ужгородського стадіону. В останній раз він це робив ще у складі «Динамо», коли приїздило в гості до «Закарпаття».

Але «минайцям» і майстерність екс – хавбека київського «Динамо» не має бути страшна. Команда Ігоря Харьковщенка сповнена бажання перемогти. Команда перемагає вже три матчі поспіль в чемпіонаті України серед аматорів і, що цікаво, досі не пропускає. Що, звісно, додає мотивації продовжити цю серію і завершити нею футбольну весну. Вдалу для «Миная».

Матч відбудеться в неділю, 27 травня, в 17.00 на стадіоні «Автомобіліст».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах