14308
11:42 4.062018

Сенсація у Вільхівцях, важлива перемога виноградівського «Севлюша» та інші матчі туру

Спорт 2482

Протягом двох днів, 2–3 травня, на футбольних полях області проходили поєдинки 7-го туру Вищої ліги Закарпаття.

Тур ознаменувався першою поразкою «Середнього», зміною лідера та виявом характеру «Вітязя». Хоч високої результативності досягти не вдалося, проте ігри вийшли цікавими.

«Вільхівці» – «Середнє» – 2:0

Досить несподівано завершився двобій середняка та лідера чемпіонату. Господарі налаштувалися на цю гру, підібрали правильну тактику і створили сенсацію. Команда з Тячівщини вже на 17-й хв. завдяки точному удару Івана Куцина вийшла вперед. Господарям удалося не тільки втримати переможний результат, а й на початку другого тайму подвоїти свою перевагу. На 50-й хв. забитим м’ячем відзначився Артур Апіян. Середнянці не зуміли сконструювати бодай одну гольову атаку. Як підсумок – перша поразка в чемпіонаті.

«Поляна» – «Вітязь» (Концгазо) – 2:2

Уже в стартовій 15-хвилинці господарі поля забили два м’ячі: на 6-й хв. відзначився Іван Русин, а на 12-й точного удару завдав Степан Стегура. Здавалося, полянці збільшать свою перевагу й доведуть справу до переконливої перемоги, однак «Вітязь» виявив характер, дав супернику бій і вирвав позитивний результат. Героєм зустрічі став В’ячеслав Ковтан, який записав на свій рахунок дубль (23, 75) і приніс команді один заліковий бал.

«Карпати» (Рахів) – МФА «Мункач» (Мукачево) – 0:2

Перемога в минулому турі додала впевненості мукачівцям, і вони знову досягли тріумфу. Гості показали хорошу реалізацію й забили два м’ячі, на що суперник не відповів жодним результативним ударом. Перше взяття воріт колектив з міста над Латорицею провів на 14-й хв.: гол в активі Артема Баятяна. А на 73-хв. Олег Смітюха встановив остаточний рахунок на табло – 0:2.

«Севлюш» (Виноградів) – «Ужгород» – 2:0

Центральна гра туру, як і очікувалося, завершилася на користь господарів. Виноградівці діяли в цій зустрічі яскравіше і цілком заслужено здобули три залікові пункти. На екваторі першого тайму Михайло Чедрик вивів господарів уперед, а на 53-й хв. Пилип Кольцун зробив перевагу своєї команди комфортною. Ужгородці наприкінці зустрічі виявилися в меншості, тож сил на фінальний штурм у них не залишилося. Завдяки перемозі над принциповим суперником «Севлюш» вийшов на першу сходинку.

«Оболонь» (Хуст) – ДЮСШ Тячів – 1:0

Хустяни, які разом із тячівцями перебували внизу турнірної таблиці, мали перемагати на очах у рідних уболівальників і покращувати своє становище. «Оболонь» зіграла надійно при захисті власних воріт і реалізувала один гольовий момент, що дозволило їй здобути необхідний результат. Єдиний гол на рахунку Миколи Росохи. Сталося це на 61-й хв. гри.

Іршавська «Бужора» поєдинок 7-го туру пропускала.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах