14892
10:57 27.062018

У Мукачеві пройшов ювілейний футбольний турнір серед ветеранів пам’яті Олега Іщенка

Спорт 1665

Вчора, 26 червня, у Мукачеві ветерани футболу згадали Олега Іщенка – першого заступника голови Федерації футболу Закарпаття. Х турнір традиційно зібрав колишніх друзів одного з найкращих організаторів футболу області.

На урочистому відкритті змагань до присутніх звернулись перший тренер Олега Вікторовича Василь Турянчик та виконавчий директор ФФЗ Віктор Наскалов. Згадавши його добрими словами, вони зазначили, що на посаді заступника голови ФФЗ Олег Вікторович залишив пам’ятний слід. Вшанувавши хвилиною мовчання пам’ять свого друга, команди ФК «Карпати-ветеран» (Мукачево), збірні Іршави, Воловця та Берегова розпочали змагання.

У грі за перше місце зустрілись ФК «Карпати» та збірна Іршави. Переможцем із рахунком 2:1 стали господарі. У матчі за 3 місце футболісти із Воловця за пенальті поступились берегівцям.

На урочистому нагородженні родині Олега Іщенко вручили пам’ятний подарунок та грошову допомогу.

Пам’ятні подарунки отримали арбітри Василь Козик, Мирослав Гала, Мар’яна Сухан та Іван Грубінка.

Усім командам вручили Подяки за участь у турнірі та медалі. Окрім цього Подяками відзначили директора стадіону «Харчовик» Іллю Івановича Левка та голову обласного відділення Асоціації спортивних журналістів України Василя Михайловича Гаджегу.

Оргкомітет турніру також визначив кращих гравців у кожній команді: Сергій Гецко (Берегово), Віктор Ряшко (Мукачево), Іван Мошкола (Іршава), Олександр Беца (Воловець).

Головний приз за перемогу отримав багаторічний капітан команди ФК «Капати-ветеран» Олександр Переста.

Насамкінець команди сфотографувалися на згадку та «зіграли третій тайм», повідомляє ФФЗ.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах