15119
12:22 13.072018

Цього вікенду відбудуться вирішальні матчі чемпіонату світу з футболу

Спорт 2716

У суботу та неділю, 14-15 липня, пройдуть завершальні поєдинки футбольного мундіалю 2018 року.

Позаду матчі групового етапу, 1/8 фіналу, чвертьфінальні та півфінальні протистояння. Однак все найцікавіше на прихильників гри мільйонів чекає попереду.

Уже завтра, 14 липня, за «бронзу» сперечатимуться збірні Англії та Бельгії. Команди демонструють якісну гру й цілком закономірно потрапили до когорти кращих колективів планети. Англійці у раунді плей-оф залишили за бортом змагань збірні Колубмії (1:1, пен. 4:3) та Швеції (2:0). У півфіналі підопічні Гарета Саутгейта в додатковий час посупилися хорватам (1:2). Щодо бельгійців, то вони «вибили» з турніру японців (3:2) та бразильців (2:1), а от пройти французів їм не вдалося (0:1). Цікавий факт: Англія та Бельгія уже зустрічалися між собою на стадії групового етапу, тоді перемогу святкували бельгійці (1:0). Обидві команди хочуть на мажорній ноті завершити мундіаль і відправитися додому з комплектом нагород. На нас очікує цікавий поєдинок двох амбітних команд. Стартовий свисток пролунає о 17:00.

У неділю, 15 липня, о 18 годині стартуватиме довгоочікувана подія – фінал чемпіонату світу з футболу. У головному поєдинку турніру Франція зустрінеться з Хорватією.

Якщо на груповому етапі хорвати здобули три перемоги (над Нігерією (2:0), Аргентиною (3:0) та Ісландією (2:1), то французи святкували перемогу тільки двічі (над Австралією (2:1) та Перу (1:0), адже у матчі з Данією була зафіксована нічия (0:0).

Раунд плей-оф французи подолали набагато впевненіше ніж їхній майбутній суперник. В 1/8 фіналу команда Дідьє Дешама обіграла Аргентину (4:3), в 1/4 французи перемогли Уругвай (2:0), а в 1/2 виявилися сильнішими за Бельгію (1:0). Хорвати в 1/8 фіналу в серії пенальті обіграли Данію (1:1, пен. 3:2), в 1/4 також у серії 11-метрових ударів святкували вікторію в поєдинку з Росією (2:2, пен. 4:3), а в півфіналі у додатковий час дотиснули англійців (2:1).

Фаворитом «золотого поєдинку» вважають збірну Франції, де зібрано чимало зіркових футболістів, які самотужки спроможні вирішити долю матчу, однак хорвати, маючи у своєму складі досвідчених висококласних виконавців, спробують нав’язати своєму супернику боротьбу й завоювати омріяне чемпіонство. Важливий факт: підопічні Златко Далича провели три поспіль овертайма, що може негативно позначитися на їх діях наприкінці гри.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Медики Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака разом із американськими колегами консультуватимуть воїнів
13:22
Всі новини