15619
14:51 13.082018

ФК «Ужгород» дебютував на всеукраїнській арені

Спорт 1994

Команда з обласного центру 12 серпня провела стартовий поєдинок в аматорському чемпіонаті України з футболу сезону 2018/19 років.

У рамках другого туру «Ужгород» прийняв «Рочин» (Соснівка, Львівська обл). Суперник потужний: минулого року ця команда демонструвала високі результати і стала бронзовим призером. Господарі поля хоч і поступилися, однак змогли нав’язати гостям боротьбу.

Початок зустрічі ужгородці зможуть занести собі в актив. На 12-й хв. підопічні Мирослава Бабяка заробили право на кутовий. Габор Кемень виконав подачу в штрафний майданчик: воротар суперника невдало зіграв на виході, і м’яч відскочив до Вадима Ференцика. Той завдав прицільного удару, який завершився голом. Згодом обидві команди створили кілька небезпечних моментів, однак витиснути з них максимум не вдалося. А наприкінці першого тайму гості зрівняли рахунок: якісний простріл Максима Болкіта майстерно замкнув Сергій Мельник.

У другій 45-хвилинці «Рочин» діяв активніше й зумів забити вдруге: навіс зі штрафного удару завершився голом Романа Васюти. Він випередив Юрія Славіка і переправив м’яч у сітку воріт (1:2).

Команда зі Львівщини зіграла надійно в захисті й утримала переможний результат.

Наступну гру «Ужгород» зіграє на виїзді проти «Кобри» (Острог, Рівненська обл). Суперник нашої команди програв в обох стартових матчах і замикає турнірну таблицю. Лідирують «ОДЕК» (Оржів, Рівненська обл.) та «Рочин» (Соснівка, Львівська обл.), в активі яких по 6 очок.

Олег МИКИТА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах