16026
11:09 25.082018

Молодь Хуста відзначила День Незалежності по-спортивному

Спорт 2152

Справжні спортивні пристрасті вирували 24 серпня на центральній сцені міста над Тисою. Усі бажаючі мали змогу помірятися силами у змаганні з “народного жиму”, армліфтингу та “щипкового хвату”. Спортивне свято з нагоди відзначення Дня Незалежності України організували й провели представники фітнес-центру “Viper Gym” за підтримки Хустської міської ради.

Найперше хустяни випробували свої сили у “народному жимі”.  Це так званий жим штанги лежачи від грудей з визначеною вагою, яка відповідає власній вазі спортсмена. Учасникам потрібно було виконати максимальну кількість повторень. Судив змагання тренер Андрій Козир.

Наступні змагання відбулися з армліфтингу. Це змагання на силу хвата. Чоловікам необхідно було підняти і зафіксувати максимальну вагу за незручну ручку, яка обертається.

Та найбільше бажаючих – понад два десятки дітей віком до 16 років – виявилося у так званому “щипковому хваті”. Хлопчики та дівчатка мали підняти вагу за допомогою лишень двох пальців. У цих та попередніх змаганнях головним суддею виступив тренер Юрій Симоненко.

Коментувала хід змагань Каміла Попович.

Церемонію нагородження переможців провів директор фітнес-центру “Viper Gym” в м.Хуст Віталій Русин, вручивши медалі, грамоти та спеціальні призи. А всі наймолодші учасники від партнерів змагань отримали  ще й солодкі подарунки.

“Сподіваюся, подібні заходи стануть доброю традицією для нашого міста і будуть  збирати ще більше активних та спортивних хустян, адже головна мета цих змагань, організованих командою потужних тренерів “Viper Gym”, – пропаганда здорового способу життя через спорт”, – поділився з “Карпатським об`єктивом” учасник змагань з армліфтингу Михайло Анишинець.

 Продовженням спортивної частини відзначення головного державного свята – Дня Незалежності, яку провела ведуча Іванка Розман, стала концертна програма за участю колективів та індивідуальних виконавців міста.

Богдана КЛЕКНЕР, фото автора

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах