16054
12:33 27.082018

Ужгородські «Карпати» не змогли завоювати Суперкубок України

Спорт 3222

Днями в нашій державі стартував новий гандбольний сезон. У матчі за Суперкубок України серед жіночих команд ужгородські «Карпати» протистояли львівській «Галичанці».

Закарпатська команда порівняно з минулим сезоном змінилася. «Карпати» покинули кілька провідних гравців, а також відбулася ротація на тренерському містку (Бориса Петровського змінив Віктор Чернов).

Першу офіційну гру оновлений ГК провів 25 серпня в Броварах проти принципового суперника, та ще й на кону був трофей, який ніколи не підкорювався нашій команді. У двох попередніх розіграшах Суперкубка тріумфувала «Галичанка».

На старті поєдинку ужгородки багато помилялися й не змогли нічого протиставити львів’янкам. На екваторі першого тайму перевага «Галичанки»» сягала шести м’ячів (4:10), однак наприкінці першої 30-хвилинки закарпатки віднайшли свою гру й зуміли наблизитися до суперника впритул (12:13).

На початку другого тайму наша команда впіймала кураж і змогла не тільки встановити паритет, але й вийти вперед (18:15). Згодом далася взнаки втома гравців, а також коротка лава запасних. Як підсумок, 20:22 за 10 хвилин до завершення гри. «Карпатівки» вже не змогли наздогнати львів’янок і поступилися з рахунком 24:27.

Кращим снайпером у складі нашої команди стала Яна Готра (7 м’ячів). На рахунку Анни Лезінської та Анастасії Мелекесцевої по 5 точних кидків. Софія Безрукова засмутила команду-суперника тричі, а Наталія Шипляк двічі. Ще одне взяття воріт оформила Олена Пилипюк.

Команді є над чим працювати. Сподіваємося, що Віктор Чернов до початку чемпіонату зможе усунути всі недоліки й ми побачимо колектив, який спроможний боротися за найвищі місця.

Олег МИКИТА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах