16331
12:49 10.092018

ФК «Ужгород» зазнав нищівної поразки

Спорт 3133

9 вересня в рамках 6-го туру аматорського чемпіонату України з футболу «Ужгород» на стадіоні «Автомобіліст» приймав «Малинськ» (Рівненська обл.).

Це був так званий «поєдинок за 6 очок», адже зустрічалися сусіди в турнірній таблиці. В активі обох команд напередодні було по 7 залікових балів. Головні тренери перед матчем заявляли, що гратимуть на максимальний результат, а тому на вболівальників очікував цікавий футбольний двобій. Однак, як виявилося згодом, це була «гра в одні ворота».

Уже на стартовій хвилині пролунав перший дзвінок. Ужгородські захисники дозволили вийти на ударну позицію Роману Савицькому. На щастя для господарів, удар був несильний, і Юрій Славік з ним упорався. Ужгородці з відповіддю не забарилися. Уже за кілька хвилин шанс відзначитися мав Антон Предчук, але м’яч після удару головою пройшов повз стійку. А на 18-й хв. гості повели в рахунку: після подачі кутового Артем Корольчук чудово зіграв на другому поверсі й головою переправив м’яч у сітку воріт (0:1). Не встиг «Ужгород» відійти від першого пропущеного м’яча, як через 5 хвилин удруге був вимушений розпочинати з центра поля (результативного удару завдав Роман Воробей) (0:2). Третій гол також не забарився. На 26-й хв. Артем Корольчук оформив дубль і зробив рахунок розгромним – 0:3. Опісля закарпатці активізувалися, однак удари Вадима Ференцика, Михайла Дудаша та Сергія Машталіра успіхом не увінчалися. На перерву команди пішли за рахунку 0:3.

На початку другої 45-хвилинки господарі забили один м’яч (автор голу – Іван Ковач), але на більше їх не вистачило. Команда з Рівненщини контролювала хід зустрічі й зуміла закріпити свою перевагу. Богдан Самардак у другому таймі зробив кілька замін, які вплинули на хід гри. Вдало на поле вийшов Микола Гайдачук, який відзначився двома асистами. У першому епізоді його передачею скористався Артем Корольчук, а в другому – Богдан Скоцький.

Фінальний свисток зафіксував упевнену перемогу гостей (1:5). Важкий удар для ужгородської команди та її вболівальників. Реабілітуватися за нищівну поразку ужгородці матимуть змогу найближчої неділі. Команда Мирослава Бабяка на виїзді протистоятиме «Агрону» (Великогаївська ОТГ, Тернопільська обл.).

«Ужгород» – «Малинськ» – 1:5 (0:3)

Голи: Іван Ковач 56 – Артем Корольчук 18, 26, 63, Роман Воробей 23, Богдан Скоцький 78.

«Ужгород»: Юрій Славік, Володимир Дуран (Іван Ільчук 83), Степан Буксар (Станіслав Чепа 45), В’ячеслав Пінковський (Василь Бонтей 29), Вадим Селещук, Андрій Лазар, Антон Предчук (Микита Гальчак 30), Іван Ковач, Вадим Ференцик, Сергій Машталір, Михайло Дудаш (Владислав Яковлєв 83).

Тренер – Мирослав Бабяк.

«Малинськ»: Юрій Балаушко, Олександр Гергелюк, Роман Воробей, Дмитро Луцюк, Василь Лойко (Олександр Мичко 75), Роман Савицький, Дмитро Проневич (Ярослав Корнійчук 46), Анатолій Онищук (Василь Штандер 64), Віталій Брикса (Віктор Кірях 46), Дмитро Єременко (Микола Гайдучик 58), Артем Корольчук (Богдан Скоцький 66).

Тренер – Богдан Самардак.

Олег МИКИТА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
З нагоди національного свята Товариство угорської культури Закарпаття організувало в Берегові прем’єрний показ фільму
17:05
Фінал ІІ (міського) етапу футзальних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» в Ужгороді
16:39
«Чути дітей»: у Скансені відкрили виставку дитячих історій про життя під час війни
16:22
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин підбила підсумки творчого конкурсу
16:09
Під час профілактичних заходів серед водіїв мототранспорту на Закарпатті зафіксовано ряд порушень
15:55
У селі Бодалово відзначили річницю Угорської революції та визвольної боротьби 1848–1849 років
15:40
У Міжгір’ї розкрили угон автомобіля
15:26
До місцевих бюджетів Закарпаття перераховано понад 1,3 млрд гривень податків
15:15
У Мукачеві провели чемпіонат міста з шахів серед жінок
14:58
У Мукачеві у затриманого наркоторговця вилучено понад 200 доз «товару»
14:47
Всі новини