16551
11:15 18.092018

У Тячеві до Дня міста пройшов турнір з шашок-64

Спорт 1716

День міста Тячів, згадки про яке сягають 1329 року, відзначали 15-16 вересня великою кількістю святкових заходів. Гарно вписалась у програму святкування і шашкова гра, яка має на Тячівщині давні традиції.

15 вересня гостинно прийняли учасників змагання в ресторані «Україна» м.Тячів. Змагання проходили за швейцарською системою в сім турів по 20 хв. на партію. Регламент затверджено виконкомом Тячівської міської ради. У змаганнях узяли участь 18 любителів шашкової гри, з яких кожен мріяв про перемогу. Учасники змагань показали цікаву, надзвичайно напружену, змістовну та винахідливу гру, в результаті якої перше місце виборов Василь Дьрдяй з м.Тячів, з результатом 6 очок з 7 можливих. Друге місце виборов Тарас Попович з результатом 5 очок. Він поєднував гру із суддівством і відмінно справився з усіма обов’язками.

Третє місце з результатом 4,5 очка зайняв співорганізатор турніру Микола Кошілко.

Також солідну гру показали В.Целич, В.Поковба, В.Гуцул, Ю.Влад, Ю.Опріш, М.Кричфалушій, І.Мотря, С.Балковий, Р.Лапицький, М.Зеленчук, А.Маринець та інші.

Переможця та призерів турніру було нагороджено кубками, медалями та грамотами. Також за активну участь у змаганнях окремо були нагороджені і інші учасники змагань, які отримали справжнє задоволення від шашкової гри. Турнір завершився святковим фуршетом, повідомляє Tyachiv.com.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах