16599
11:30 20.092018

«Ужгород» на завершальних хвилинах вирвав перемогу

Спорт 3589

У 16-му турі Вищої ліги Закарпаття з футболу «Ужгород» на стадіоні «Авангард» приймав «Вільхівці».

Як і очікувалося, протистояння сусідів у турнірній таблиці («Ужгород» третій, а «Вільхівці» четверті) проходило у непоступливій боротьбі й тримало в напрузі впритул до фінального свистка.

Обидві команди в цій грі націлювалися на позитивний результат. У першому таймі було кілька небезпечних моментів (у господарів на вістрі атак були Антон Предчук, Максим Олень, Михайло Дудаш та Андрій Лазар, а у гостей найреальнішу нагоду відзначитися мав Віктор Жоффчак), однак витиснути з них максимум нікому не вдалося.

У другій половині матчу градус протистояння підвищився, про що свідчить чимала кількість попереджень та вилучення у гостей (червона картка у пасиві Віктора Жоффчака 77). «Ужгород» більше контролював м’яч і постійно загрожував володінням Віталія Гринишина (хороші моменти для взяття воріт мали Іван Ковач, Вадим Ференцик та Михайло Стегура). Гості також прагнули забити, але Василю Габору та Олександру Септі забракло точності.

Долю зустрічі вирішив Машталір. Сергій у компенсований арбітром час точним ударом з-за меж штрафного майданчика заніс м’яч у ворота і приніс своїй команді мінімальну перемогу.

«Ужгород» набрав 31 заліковий бал і впритул наблизився до «Середнього» (32 очка, 2 місце). Лідирує в чемпіонаті виноградівський «Севлюш» (40). «Вільхівці» залишилися на четвертій позиції, однак відставання від трійки лідерів збільшилося до дев’яти очок.

«Ужгород» – «Вільхівці» – 1:0

Гол: Сергій Машталір 91.

«Ужгород»: Юрій Славік, Іван Ільчук, В’ячеслав Пінковський, Станіслав Чепа (Вадим Селещук 63), Василь Бонтей (Степан Буксар 46), Максим Олень (Ковач Іван 46), Антон Предчук (Михайло Стегура), Михайло Дудаш (Володимир Дуран 57), Андрій Лазар, Микита Гальчак (Сергій Машталір 46), Владислав Яковлєв (Вадим Ференцик 46).

Тренер – Мирослав Бабяк.

«Вільхівці»: Віталій Гринишин, Володимир Товт, Павло Кривка, Володимир Попадинець, Віктор Жоффчак, Юрій Мандич (Владислав Андрусь 75), Іван Куцин, Едуард Нергеш, Олександр Септа (Роман Білінський 46), Василь Габор, Артур Апіян (Михайло Міговк 68).

Тренер – Юрій Бучок.

Олег МИКИТА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах