16630
14:07 20.092018

Фінішував чемпіонат Міжгірщини з міні-футболу

Спорт 4261

Дуже цікава ситуація склалася у футболі району. Набір хороших гравців є, а команди обласного рівня нема. Нема й чемпіонату району. Частина гравців виступають за інші першолігові команди Східної зони. Але молоді в районі багато й вона хоче грати футбол.

Заявки в чемпіонат Міжгірського району з міні-футболу подали 8 команд (було б більше часу, їх було б значно більше).

Усі 56 матчів відбулися. Жодна з команд не змогла пройти турнір без втрат. Найкращий показник у ФК «Оболонь» (Міжгір’я), який зумів набрати 18 очок із 21 можливого. Друге-третє місця розділили «Інтернаціонал» (Міжгір’я) та ФК «Міжгір’я», в яких по 16 очок. Четверте місце в ФК «Бескид» (Студений) – 10 очок. У ФК «Колочава» – 9. ФК «Келечин» набрав 6. По 3 очки в активі ФК «Шипіт» (Пилипець) та ФК «Пилипець U-19».

За Положенням про чемпіонат району, чотири кращі команди повели боротьбу за медалі. Першими на спортивний майданчик Келечина 16 вересня вийшли «Оболонь» та «Бескид» (с.Студений). У напруженій боротьбі перемогу з рахунком 2:1 святкували «пивовари» Міжгір’я. В іншому поєдинку ФК «Міжгір’я» святкувало перемогу над земляками з «Інтернаціоналу» – 1:1 (пенальті 3:2). У матчі за третє місце «Інтернаціонал» переміг «Бескид» (2:1) і здобув бронзові нагороди чемпіонату. Дуже цікаво проходило протистояння за золоті медалі. Гра була рівною, але приємно здивувала реалізація моментів у виконанні футболістів «Міжгір’я». Матч завершився перемогою ФК «Міжгір’я» з рахунком 5:1.

Кращим воротарем змагань визнано Ігоря Галамбу (ФК «Оболонь»), нападником – Михайла Мигалейка (ФК «Бескид»), кращим гравцем – Юрія Мушку (ФК «Інтернаціонал»). Приз кращого бомбардира дістався Василю Манжосу (ФК «Оболонь»).

Команди-призери отримали пам’ятні призи та Дипломи. Кубок за перемогу вручили капітану ФК «Міжгір’я» Ігорю Лолину.

На кінець квітня наступного року заплановано кубок району з міні-футболу. А наприкінці серпня розпочнеться ІІ чемпіонат району з міні-футболу, повідомляє Прес-служба ФФЗ.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Великий Четвер: відбувся чин омивання ніг військовим і День священства
08:30
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Всі новини