16696
15:24 24.092018

Чемпіонат Закарпаття з футболу: претенденти на медалі здобули важливі звитяги

Спорт 4548

У суботу та неділю, 22-23 вересня, відбулися більшість матчів 17-го туру Вищої ліги Закарпаття з футболу.

Обласний чемпіонат виходить на фінішну пряму (залишилося 5 турів). З кожним наступним туром ціна помилки зростає, а тому до кожного матчу команди підходять з максимальною самовіддачею та концентрацією. Вболівальники, які мали змогу відвідати матчі, стали свідками як напружених поєдинків (доля переможця визначалася наприкінці гри), так і «грою в одні ворота».

«Севлюш» (Виноградів) – ДЮСШ Тячів – 7:0

Як і очікувалося, поєдинок між аутсайдером та лідером чемпіонату завершився впевненою перемогою останніх. Команда Валентина Слюсаря вже в першій 45-хвилинці зробила вагому заявку на перемогу (6:0). Авторами забитих м’ячів стали Адріан Пуканич (20, 25, 40) та Михайло Чедрик (23, 27, 34). Наприкінці зустрічі Юрій Чонка установив остаточний рахунок на табло (7:0).

«Бужора» (Іршава) – «Вітязь» (Концгазо) – 0:1

Вийшов доволі цікавий матч із низкою небезпечних моментів, однак відкрити рахунок вдалося тільки під завісу гри. Героєм зустрічі став В’ячеслав Ковтан. Гравець «Вітязя» на 85-й хв. зумів завдати результативного удару і приніс своїй команді мінімальну перемогу.

«Поляна» – «Середнє» – 1:3

Господарі поля змогли нав’язати супернику боротьбу, однак відібрати очки не вдалося. Віталій Міклош на 19-й хв. вивів середнянців уперед, однак через кілька хвилин Артем Баятян установив паритет. Гості у другій половині зустрічі додали і довели справу до вікторії. Бажаний результат команді з Ужгородщини принесли забиті м’ячі Мирона Гуловича (63) та Юрія Дрозда (77).

«Вільхівці» – МФА «Мункач» (Мукачево) – 1:0

Команда з Тячівщини показала надійну гру в захисті й зберегла свої ворота неушкодженими. Ба більше, господарі поля наприкінці поєдинку зуміли провести результативну атаку й здобули звитягу. Переможний гол на рахунку Івана Куцина.

Поєдинок між рахівськими «Карпатами» та «Ужгородом» перенесено на 26 вересня через участь останніх в аматорському чемпіонаті України.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах