16740
11:25 26.092018

В Ужгороді стартував фінал Всеукраїнської спартакіади держслужбовців

Спорт 1996

Фінальний етап Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя  урочисто відкрили в ужгородському спорткомплексі «Юність».

25 вересня до Закарпаття приїхало близько 500 учасників з усіх регіонів України.

– Два тижні тому в цьому ж комплексі ми урочисто відкривали фінальні змагання Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу», які вчетверте проводилися на Закарпатті. А сьогодні, так само вчетверте, Закарпаття приймає близько п’яти сотень державних службовців з усіх регіонів України, які протягом цих п’яти днів покажуть, що здатні інтенсивно займатися не тільки розумовою працею, але сильні й тілом і волею до перемог, – наголосив під час відкриття заходу в.о. голови Закарпатської ОДА. – Минулого року у форматі товариських зустрічей із мініфутболу до спартакіади долучилися й представники генеральних консульств Словаччини та Угорщини. Цього року їх тут немає, однак хочу повідомити, що в п’ятницю, 28 вересня, футбольна команда держслужбовців Закарпатської облдержадміністрації проведе товариський матч із командою Генерального консульства Угорщини в Ужгороді. І можете не сумніватися, що переможе!

Державні службовці змагатимуться у п’яти видах спорту – шахах, шашках, настільному тенісі, футзалі, волейболі. За підсумками кількаденних змагань кращі з кращих повезуть у свої області кубки та медалі переможців. Вже зараз організатори та суддівська бригада відзначили перехід змагань з аматорського на високий спортивний рівень. Кожна збірна заявила про себе не лише як команду, об’єднану зовнішніми атрибутами у вигляді спортивної форми, але й як професіоналів, які вже мають історію, здобутки і нагороди.

Нагадаємо, що Закарпаття четвертий рік поспіль приймає кращих спортсменів серед державних службовців України. Спартакіада – це видовищне спортивне дійство, яке має за мету пропагувати здоровий спосіб життя, розвивати найбільш популярні види спорту, покращувати міжрегіональні комунікації у структурі державної служби за допомогою фізичної культури і спорту.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Вокалісти Академії культури і мистецтв виступали у храмі в Угорщині
09:17
Всі новини