17096
14:07 8.102018

На масштабних змаганнях з таеквон-до закарпатці здобули 23 медалі

Спорт 2128

6–7 жовтня в Ужгороді відбулися Кубок України з таеквон-до серед дорослих та Ukrainе Open Cup 2018 серед дітей, кадетів та юніорів.

До обласного центру Закарпаття завітали 850 спортсменів із 15 областей України. Команда Івано-Франківської області виявилася найбільш численною – близько 150 учасників. Багато таеквондистів приїхало із Києва, Харкова та Вінничини. Закарпаття представляв ужгородський клуб «Korolovych team», до якого увійшли 32 спортсмени.

Таеквон-до на Закарпатті перебуває в стадії розвитку. В Ужгороді функціонують три зали, де займаються близько ста дітей. Готують юних спортсменів двоє тренерів Владислав Королович і Валентина Глухенько. Однак представникам Срібної Землі є чим похизуватися: наші земляки неодноразово ставали переможцями Кубка Європи, виборювали чемпіонство України, ставали володарями Кубка держави та тріумфували на різних міжнародних турнірах.

Під час урочистого відкриття змагань команда Івано-франківської області вразила присутніх яскравими показовими виступами. Згодом високу планку підтримали учасники змагань, які подарували глядачам чимало позитивних емоцій. Багато поєдинків проходили в цікавій боротьбі, а спортсмени завзято боролися за перемогу.

Виступ «Korolovych team» на Ukrainе Open Cup 2018 можна вважати успішним, адже нашій команді вдалося здобути 23 медалі (10 золотих, 4 срібні та 9 бронзових) і посісти друге загальнокомандне місце. До речі, минулого року на аналогічних змаганнях закарпатський колектив був третім (8 золотих, 4 срібні та 2 бронзові нагороди). Як бачимо, ужгородці з року в рік прогресують, що не може не тішити. А першу сходинку завоювала івано-франківська команда «Solovey team» (26 золотих, 22 срібні та 19 бронзових медалей). Трійку кращих замкнув СК «Вотум», який також базується на Івано-Франківщині (9 золотих, 5 срібних та 8 бронзових медалей).

Олег МИКИТА, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах