17169
18:01 8.102018

«Хуст-Екстрім» – переможець V етапу Кубка України з мотокросу

Спорт 3194

Шалена швидкість, небезпечні повороти, високі стрибки та азартна боротьба на “залізних конях” – це незмінні атрибути змагань з мотокросу. Хустяни вже давно облюбували цей вид спорту і з нетерпінням щоразу очікують на анонсовані видовищні гонки.

Так, 7 жовтня в районі компресорної станції за підтримки Хустської міської ради та благодійного фонду “Ваше майбутнє”, під патронатом обласного управління молоді та спорту, товариства сприяння обороні України та Закарпатського осередку Федерації мотоциклетного спорту України відбувся V етап зонального кубку України (Західний регіон) з мотокросу. Традиційно цього дня мотокросмени змагалися і за Кубок пам`яті заслуженого майстра спорту СРСР Миколи Січа.

За бажані нагороди боролися 65 гонщиків із різних куточків Закарпаття, а також зі Львова, Івано-Франківщини, Тернополя та Хмельницького. Серед наймолодших мотокросменів хустську трасу підкорював Валентин Кудрявцев (50 куб см) – 6 років. Найстаршим гонщиком у класі “ветеран” став 58-річний Леонід Сєканов. Міф про слабку половину людства розвіяла і, правда, єдина учасниця змагань, тендітна, але з неабиякою силою волі та азартом дівчина Ніколь Щербан із Великого Бичкова.

“Це заключний етап, який проводиться в Західному регіоні. Переможці 13-14 жовтня братимуть участь у фіналі в м. Київ”, – поділився голова обласної федерації мотоциклетного спорту, суддя національної категорії Віктор Стегура.

Традиційну підтримку в розвитку мотоциклетного спорту в регіоні засвідчили представники влади, небайдужі хустяни, яким любов до цього захоплюючого виду спорту передалася в спадок.

Найкращі ж результати у загальнокомандному заліку показала й стала володарем кубку команда господарів “Хуст-Екстрим”. Друге місце посіла команда “Мукачево-Мото ім. Г Черепані”, третє місце виборола команда Закарпатської обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Богдана КЛЕКНЕР

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Двох мешканців Тячівщини засудили до 3 років за ґратами за ухилення від мобілізації
10:40
Ужгородські надзвичайники загасили пожежу в надвірній споруді
10:16
Ужгородський Водоканал повідомив, де в місті не буде води
09:44
В Ужгороді попрощалися із Сергієм Нестеренком
09:24
У Косоньському ліцеї провели традиційну посвяту випускників 
09:12
Спроба суїциду у ТЦК на Закарпатті: з'явилась реакція військових
08:55
6500$ за незаконний перетин кордону: на Закарпатті правоохоронці заблокували канал переправлення військовозобовʼязаних
08:46
З нагоди національного свята Товариство угорської культури Закарпаття організувало в Берегові прем’єрний показ фільму
17:05
Фінал ІІ (міського) етапу футзальних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» в Ужгороді
16:39
«Чути дітей»: у Скансені відкрили виставку дитячих історій про життя під час війни
16:22
Всі новини