17383
12:45 18.102018

«Буковина» (Чернівці) – МФА «Мункач» (Мукачево): результативна нічия

Спорт 3848

У 6-му турі чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги U-19 команда МФА грала на виїзді з лідером групи 1 – чернівецькою «Буковиною».

Матч вийшов непростим для обох команд. Господарі зуміли зі стандарту забити швидкий м’яч, чим, як зазначив наставник МФА Віктор Ряшко сплутали всі карти і задумки на цю гру. Тим не менш, наша команда на 38-й хвилині зуміла відновити паритет – відзначився Олександр Апарін, проте ще до завершення першої половини зустрічі господарі знову повели в рахунку – 2:1. Саме за такого результату команди пішли на відпочинок.

Вже через 20-ть хвилин після відновлення матчу знову відмінно на вістрі атаки зіграв Апарін, який вчергове встановлює рівновагу – 2:2. Проте, господарі вже на старті заключної десятихвилинки знову попереду, але наші хлопці таки проявили характер і зуміли вчергове вирівняти рахунок у зустрічі. Цього разу свою нагоду реалізував кращий голеодор МФА Василь Герег. Тож – 3:3 МФА не відпускає лідера за межу двох очок, проте нічиєю нашої команди скористалася івано-франківська «Ніка», яка вдома перемагає вінницький «Темп» – 1:0 і посунула на третю сходинку мукачівських академіків.

«Таки дається взнаки інтенсивність навантажень на моїх підопічних, адже окрім чемпіонату в першій лізі U-19 виступаємо в обласному чемпіонаті, – зазначив у коментарі наставник МФА Віктор Ряшко. – Але тим не менш, хлопці молодці, зуміли проявити характер і добилися нічиєї».

Інші матчі 6-го туру завершилися з такими результатами: «Гірник» (Новояворівськ) – «Адреналін» (Луцьк) – 0:3; «Поділля» (Хмельницький) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 2:2.

Турнірне становище команд після 6-го туру: «Буковина» – 13 очок; «Ніка» – 12; МФА – 11; «Прикарпаття» – 10; «Адреналін» – 9; «Динамо» – 7; «Темп» – 3; «Поділля» – 2; «Гірник» – 1.

Саме в наступному 7-му турі МФА зможе повернути собі втрачені позиції в домашньому матчі з івано-франківською «Нікою», який відбудеться на мукачівському стадіоні «Авангард» 24 жовтня, повідомляє Прес-служба МФА.

«Буковина» (Чернівці) – МФА (Мукачево) – 3:3 (2:1)

Голи: Даніел Раулюк 2, Валентин Рудич 41, Владислав Павлович 81 – Олександр Апарін 38, 65, Василь Герег 89.

«Буковина»: Костянтин Гуцул, Дмитро Постолакі (Владислав Павлович 79), Микола Кузик, Ілля Томнюк, Валентин Рудич, Даніел Раулюк, Микола Фрунчак, Вадим Бута, Василь Гакман, Олександр Жумига, Владислав Ватаманюк (Євген Квасниця 67).

МФА: Ілля Гурський (Максим Колісник 46), Максим Кодря, Віталій Максимець, Ігор Тихненко, Антон Береш, Віталій Курильчик (Ігор Бекеша 68), Олександр Апарін, Ігор Королевич (Едуард Ковтанюк 76), Владислав Мамич (Олег Поліщук 76), Олександр Дністрянський, Василь Герег.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Учні Ужгородського ліцею вирощують мікрозелень та донатять на ЗСУ
17:29
Самовираження через мистецтво: арттерапія для підлітків
17:07
В Ужгороді відбувся благодійний фестиваль «Сакура фест-2024»
16:45
Закарпатські податківці з початку року надали понад 34 тисячі адмінпослуг
16:31
На Закарпатті рятувальники відкрили ще один клас безпеки для дітей
16:14
У Вишківській громаді пройде обговорення дозволів для перебування у прикордонній смузі
16:03
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
Всі новини