17395
14:02 19.102018

«Минай» на виїзді зустрінеться з «Черкащиною-Академією»

Спорт 3921

Цієї суботи, 20-го жовтня, в рамках 14 туру «Минай» зіграє свій передостанній виїзний поєдинок перед довгою зимовою перервою. Закарпатці завітають в гості на Черкащину, в село Білозір’я, аби зіграти з місцевою «Черкащиною-Академією».

Як і у першому колі, так і зараз – до цього суперника слід віднестися максимально серйозно. Адже і тоді, і нині – черкащани серед кращих у групі «А». Так, зараз «Черкащина-Академія» всього на 5-ій сходинці, але відстають від лідера, «Калуша», всього на 6 очок, від «Минаю» – на 5.

Ті, хто бачив поєдинок цієї команди із закарпатцями ще у першому колі, то може підтвердити думку – «Черкащина» вміє і вона грає у футбол, а не у «бий-біжи та чекай на контратаку».

Цього слід очікувати і в суботньому поєдинку з «минайцями». У команди Олександра Кирилюка непоганий захист (Тарасенко та Кошелюк), півзахист (Сторчоус), напад (досвідчений Локтіонов), які можуть створити неприємності закарпатському клубу.

З іншої сторони, черкащани не надто добре грають вдома останнім часом. З трьох останніх матчів на рідному стадіоні в селі Білозір’я, «Черкащина» 2 програла – «Вересу» та «Поліссю». Сумну статистику виправили лише в матчі з «Буковиною» 6 жовтня, коли виграли 2:0. Але чернівецька команда зараз не демонструє хороших результатів, тому про ліквідацію «домашніх» проблем говорити рано.

До того ж, суперник «Минаю» програв і в останньому турі – в гостях нинішньому лідеру «Калушу» 0:1. Щоправда, там черкащани мали чимало моментів і назвати ту гру програшною – було б не об’єктивно.

Тим не менше, «Минай» також має не веселу статистику – це ігри на виїзді. Команда Ігоря Харьковщенка вже 4-ту гру поспіль в гостях не може виграти. Загалом, з 6 матчів на чужому полі «минайці» виграли лише 1 гру та 2 звели в нічию. Всі інші – програли. Хоч є тенденція до покращення. Принаймні останні дві виїзні матчі «Минай» не програє: нічия з «Нивою» (Вінниця) та «Чайкою». Хоч останній матч успішним і не назвеш, адже «минайці» мали там перемагати.

І статистику виїзних матчів слід вже змінювати. Закарпатці вже мають досвід перемог над «Черкащиною». У першому колі, 18 серпня, на рідному стадіоні «минайці» перемогли з рахунком 3:1. Тоді відзначився Нурієв, Гавриленко, відбув дискваліфікацію і повертається в суботу на поле, та Смокоровський. У складі «Черкащини-Академії» у воротах «минайців» відзначився Андрій Сторчоус.

До речі, про останнього. Протистояння кращих форвардів команд у матчі – ще одна інтрига. А. Сторчоус з його 5-ма голами наразі відстає у гонці бомбардирів від нашого Роберта Гегедоша, у якого вже 7 забитих. До того ж, Сторчоуса уже наздогнав і наш Анатолій Нурієв – у нього так само 5 голів. Чи втрутиться черкаський півзахисник у лідерство «минайців» у гонці бомбардирів – побачимо під час матчу.

Сама гра відбудеться на стадіоні «Зоря» в селі Білозір’я. Матч розпочнеться о 15.00.

Обслуговуватиме матч арбітр зі Львову Олександр Шандор. На лінії йому допомагатимуть киянин Олег Прасунько та Денис Сердюк з Полтави. Функції четвертого арбітра виконуватиме Олег Шкурченко з Черкаської області. Спостерігачем арбітражу призначено Сергій Скрипак з Київської області, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини