17465
11:51 23.102018

Мукачівські «Карпати» стали чемпіонами України серед ветеранів

Спорт 1862

У насиченому графіку футбольних заходів в області в ці вихідні помітною стала фінальна частина Чемпіонату України з футболу серед ветеранів 55 років і старші.

Як і анонсувалося, спочатку на стадіоні «Харчовик» (Мукачево) зійшлися «Случ» (Красилів, Хмельницька область) та «Абориген» (Луцьк). Перемогли футболісти з Волині – 2:0. В іншому поєдинку «Карпати» (Мукачево) зустрічалися зі збірною Житомирської області. У господарів Вахтанг Карібов на 8 хв. відкрив рахунок. Потім, на 15-ій, Юрій Романов зрівняв, а на 17 хв. влучний удар того ж Карібова та на 40-ій хв. точний «постріл» Віктора Услібера принесли вікторію футболвстам із міста над Латорицею – 3:1.

У матчі за 3 місце збірна Житомира поступилася суперникам із Хмельниччини – 1:2. Не менш гаряче було і в зустрічі за 1 місце. «Карпати» суперничали з «Аборигеном». Обмінявшись автоголами, команди взялися пробивати пенальті. Краще це вийшло в мукачівців – 3:1. У переможців відзначилися В.Карібов, В.Услібер та капітан команди Олександр Переста, котрий, до речі, отримав приз кращого гравця. Слід також відзначити воротаря новоспечених чемпіонів Олександра Дудинського, котрий теж попрацював на «золотий» результат.

Після баталій на полі відбулася церемонія нагородження колективів, повідомляє ФФЗ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах