17468
12:28 23.102018

Футболісти ДЮСШ «Минай» здобули золоті медалі на змаганнях в Угорщині

Спорт 1617

Вихованці Миколи Цимбала та Михайла Чернявського – спортсмени 2010-2011 р.н. продовжують брати участь у закордонному турнірі – Інтерлізі.

Цього разу тур змагань відбувався у Кішварді, в Угорщині. До турніру залучені футболісти зі Словаччини, Угорщини, Румунії та України.

І цього разу «минайці» везуть додому золоті нагороди! Варто зазначити, що на цей етап тренерський штаб вирішив повезти два склади.

Лише у першому поєдинку закарпатці у напруженій боротьбі поступилися землякам – команді із «Сільце» Іршавського району. А далі – одні перемоги. Спочатку переграли господарів турніру – Кішварду – 2:0, потім перемогли однолітків із Матисалки – 1:0, розгромно обіграли також Фегердьормут – 4:1 та другу команду “Минаю” – 3:0.

Окрім золотих командних нагород, кращим голкіпером турніру назвали Дмитра Хромчака.

«Друга наша команда складалася із хлопців дещо молодшого віку – 2011 р.н. Для них цей турнір став хорошим досвідом міжнародних ігор. Вони показали волю до перемоги та намагалися зіграти у якнайкращий футбол. Помилки були, будемо працювати далі. Загалом, умови для проведення ігор були якнайкращими – поля у Кішварді, прийом та атмосфера порадували. Загалом, задоволений нашими футболістами, показали характер та достойну гру. Вони великі молодці», – розповідає Микола Цимбал.

Вихованці ДЮСШ «Минай» повертаються на Закарпаття не тільки із золотими нагородами, але із цілим міхом позитивних емоцій та налаштування на наступні перемоги, повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах